Volkswagen a asteptat peste 80 de ani ca sa lanseze aceasta masina, insa acum o poate cumpara oricine. Cat costa in Romania

Volkswagen a asteptat peste 80 de ani ca sa lanseze aceasta masina, insa acum o poate cumpara oricine. Cat costa in Romania
  • Volkswagen a asteptat peste 80 de ani ca sa lanseze aceasta masina, insa acum o poate cumpara oricine
  • Meniul disponibil in standard cuprinde inclusiv o motorizare cu 462 de cai, plus un sistem de tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in standard cuprinde inclusiv o motorizare cu 462 de cai, plus un sistem inteligent de tractiune integrala.

Prezentat publicului larg acum mai bine de opt luni, chiar la sfarsitul iernii trecute, primul Touareg R din istoria companiei Volkswagen a fost lansat, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi care pornesc de la peste 78.600 de euro, potrivit configuratorului oficial.

La schimb, noua masina de performanta a producatorului cu sediul in Wolfsburg ofera un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 462 CP si 700 Nm, ce combina un motor electric cu o unitate V6 turbo de trei litri, pe benzina.

VW Touareg R

In standard, primul Touareg R din istoria companiei Volkswagen se bucura inclusiv de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.1 secunde. Viteza maxima: 250 km/h.

Din punct de vedere stilistic, noua masina de performanta a producatorului cu sediul in Wolfsburg se remarca in special prin spoilerele agresiv stilizate, insa nici jantele cu diametrul de 20 de inch nu vor trece neobservate.

Nu lipsesc din peisaj, de asemenea, nici tapiteria realizata din piele, scaunele sport cu functie de incalzire sau volanul in trei spite. Totodata, primul Touareg R din istoria companiei Volkswagen mai benefciaza si de faruri LED Matrix, plus doua ecrane uriase in bord.

Standard mai sunt, cel putin in cazul noii masini de performanta a producatorului cu sediul in Wolfsburg, si trapa panoramica, pilotul automat adaptiv, franarea autonoma de urgenta, sistemul de navigatie Discover Premium etc.

VW Touareg R

VW Touareg R

VW Touareg R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (91) Poze VW Touareg R
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Noiembrie 2020