Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 333 de cai sub capota si 4x4 in standard

Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 333 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a nemtilor are 333 de cai sub capota si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Oferit sub forma unei editii limitate la numai 333 de unitati, respectivul model pluseaza cu o viteza de top de 270 de kilometri pe ora.

Anuntat acum mai bine de trei saptamani, chiar la inceputul lunii lui mai, noul si - totodata, exclusivistul Volkswagen Golf R 333 a renuntat, in cursul zilei de marti, la toate secretele sale de ordin vizual si mecanic. Disponibil spre comercializare, dupa cum precizam, de altfel, si anterior, intr-un numar limitat la 333 de exemplare, mult anticipatul hot-hatch din gama nemtilor gazduieste sub capota - in compartimentul motor, o unitate turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.0 litri, pe benzina, conceputa special pentru a livra rotilor de pe ambele punti, printr-o cutie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, o putere de 333 CP.

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pe parcursul urmatoarelor zile - cu potentialii cumparatori avand de infruntat o nota de plata de aproximativ 76.410 euro, meniul mentionat anterior se traduce printr-un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora in mai putin de cinci secunde, acul vitezometrului avand sa isi continue mai apoi incursiunea, cu pedala de acceleratie la podea, pana la o viteza de 270 de kilometri pe ora, lista atractiilor principale cuprizand inclusiv o nuanta exterioara unica, Lime Yellow, un sistem de evacuare semnat de Akrapovic, cu detalii din titan, semi-slick-uri, multiple elemente interioare din piele etc.

Volkswagen Golf R 333

Volkswagen Golf R 333

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Volkswagen Golf R 333
mai multe