W Motors SuperSport: Un nou supercar arab cu performante uriase si pret pe masura

W Motors SuperSport: Un nou supercar arab cu performante uriase si pret pe masura
  • W Motors prezinta noul SuperSport
  • Modelul va ascunde sub capota peste 1.000 CP
  • Pretul de pornire va fi de 1.6 milioane de dolari
Distribuie pe Facebook

Peste 1.000 de cai putere, numai 25 de exemplare construite si un pentru de aproximativ 1.6 milioane de dolari pentru fiecare dintre acestea. Nu, nu vorbim de o noua editie speciala a modelului Bugatti Veyron, ci de un al doilea supercar iesit din mainile arabilor de la W Motors.

Dupa ce-au lansat la inceputul acestui an modelul Lykan Hypersport, o masina care impresioneaza atat prin interiorul sau accesorizat cu pietre pretioase, cat si prin pretul de pornire de aproximativ 3.4 milioane de dolari, arabii de la W Motors socheaza din nou. Mai exact, compania de automobile din Orientul Mijloc a anuntat in cursul saptamanii trecute, cu ocazia Salonului Auto de la Dubai, ca pregateste un al doilea supercar.

W Motors SuperSport

Spre deosebire de modelul Lykan Hypersport insa, principalul punct de atractie al noului W Motors SuperSport va fi reprezentat de performantele sale extreme, viitorul supercar urmand a gazdui sub capota sa dramatic stilizata ceva mai mult de 1.000 de cai putere. De asemenea, conform spuselor oficialilor arabi, automobilul nu va avea o greutate mai mare de 1.200 de kilograme, raportul putere / masa urmand a fi de-a dreptul impresionant.

W Motors SuperSport

Din pacate, informatiile se opresc pentru moment aici, nu inainte insa de a preciza si faptul ca noul W Motors SuperSport va fi disponibil la vanzare incepand cu anul 2015, in numai 25 de bucatie, fiecare dintre acestea urmand a avea un pret de pornire de aproximativ 1.6 milioane de dolari. In schimbul specificatiilor extreme, viitorii cumparatori se vor mai alege si cu un design SF, caracterizat de o multitudine de muchii ascutite si forme proeminente.

W Motors SuperSport

Si daca tot veni vorba de supercaruri arabesti, profitam de aceasta ocazie pentru a va reaminti si de modelul Devel Sixteen, prezentat si el cu ocazia Salonului Auto de la Dubai de saptamana trecuta. Asa cum o sugereaza si denumirea sa, automobilul ascunde sub capota un motor V16, care promite nici mai mult, nici mai putin de 5.000 cai putere. DETALII complete despre noul Devel Sixteen sunt disponibile AICI.

Devel Sixteen

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze W Motors SuperSport
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2013