Acest Audi TT RS din Romania are acum 650 de cp si fuge ca vantul

Acest Audi TT RS din Romania are acum 650 de cp si fuge ca vantul
  • Masina avea de fabrica 360 cp
  • Motorul este un 2.5 TFSI
Distribuie pe Facebook

Un superb Audi TT RS care candva avea cam 340 de cp a primit un tratament complet de tuning, ajungand acum la o putere dubla. Cum se aude si cum se conduce, putem vedea in acest clip.

Soferul a condus o masina care l-a cam bagat in sperieti. E vorba de un micut Audi TT RS cu 650 cp, destul incat sa fie extrem de rapida, apropiata de performantele unui Supercar. Masina cu motor de 2.5 litri TFSI a fost radical modificata sub capota, toate componentele sistemului de supra-alimentare fiind marite. Initial, proprietarul i-a crescut puterea la 420 cp, dar nu s-a multumit cu atat si a ajuns la 650 cp.

Audi TTRS

Audi TTRSAudi TTRS

Cu o viteza maxima ce depaseste acum bariera celor 300 km/h si cu un timp 0-100 aflat in jurul valorii de 3 secunde, acest Audi TT RS modificat de A-Team Performance si RB este un adevarat monstrulet cu doua usi si aspect simpatic. Tractiunea integrala, cutia S Tronic si scaunele sport contribuie si ele la performante uluitoare, atat in linie dreapta, cat si pe un traseu virajat.

Audi TTRS

Ne plac astfel de proiecte in care oamenii isi pun mintea la contributie si reusesc sa obtina niste cifre la care producatorul nici nu se gandeste. Dar, mai ales, ne place ca aceste modificari, desi majore si foarte costisitoare, nu au transformat masina intr-una speciala de competitii, ci intr-una cu care poti merge zilnic. Unde mai pui ca cei din jur nici nu banuiesc ca ai sub capota puterea unui Lamborghini...

Audi TTRS

Audi TTRS

Audi TTRS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Audi TTRS
mai multe