Gene tuning in Romania! Prima masina cu gene la faruri!

Gene tuning in Romania! Prima masina cu gene la faruri!
Nu, aici nu putem vorbi de kitsch sub nicio forma! Asta pentru ca proprietara (vreau sa cred ca aceasta masina nu este condusa de vreun camatar cu ceafa lata si cu geaca de piele) a stiut ce masina are si ce i se potriveste. Daca nu unui Smart i se potrivesc genele, atunci carei masini?
Distribuie pe Facebook

Cat credeti ca va dura pana cand masina va fi "pensata" de vreun binevoitor care trece pe langa masina, in dulcele stil romanesc de a face paguba? Prea mult, cu siguranta nu! Florin, un cititor 4tuning, ne-a trimis aceste doua poze cu un Smart Fortwo vazut in trafic. Satula de pleoapele clasice care se lipeau de faruri, proprietara acestei masini s-a decis sa fie mai trendy, asa ca si-a dotat masinuta cea mica cu ceva inedit pentru Romania: gene pentru faruri. Masina astfel s-a transformat intr-una mai cocheta si mai draguta, dupa care intoarce toata lumea privirile.

Pleoape tuning in Romania! Prima masina cu pleoape la faruri!

Insa ce este interesant la masina asta, este faptul ca i se potriveste de minune acest styling exterior. Nu cred ca i-ar sta bine unui Smart cu ditamai eleronul de aluminiu sau cu faruri cu angel-eye. De asta are nevoie, de gene. Am putea pomeni de kitsch daca le-am fi vazut montate pe vreun BMW Seria 7, sau un Logan... Dar aici se potrivesc de minune.

Pleoape tuning in Romania! Prima masina cu pleoape la faruri!

La fel si daca ar fi montate pe alte masini conduse predominant de femei: Fiat 500, Nissan Micra, Ford Ka, etc. Atata timp cat stii sa-ti modifici masina cu elemente care i se potrivesc, este totul in regula. Asadar ne place acest Smart, prins in premiera nationala cu machiajul facut. Suntem curiosi sa aflam a cui este masina si de unde si-a cumparat genele... Cu siguranta este nascuta in 1988, si probabil o cheama Lili... Dupa numar, evident.

Sondaj

Iti place modificarea pe care a suferit-o acest Smart?

Distribuie pe Facebook
mai multe