O Dacie 1300 Turbo ne arata ce inseamna o masina romaneasca mai mult decat corecta

O Dacie 1300 Turbo ne arata ce inseamna o masina romaneasca mai mult decat corecta
STACS prezinta un clip in care proprietarul unei Dacii 1300 ne spune povestea masinii comuniste. O masina ce reuseste sa intoarca mai multe capete decat orice Rolls, Lambo sau Ferrari impreuna. Pentru ca masina romaneasca e plina de istorie si poveste. Plus un turbo.
Distribuie pe Facebook

STACS TV ne demonstreaza ca inca mai este pasiune pentru masinile speciale din Romania. Cu interviuri facute cu oameni interesanti, autoturisme modificate si povesti ale unei comunitati de prieteni pasionati, STACS ne demonstreaza ca inca se mai pot face lucruri frumoase.

Unul din filmele lor ne arata povestea unei Dacii 1300 si lungul sau drum de la o vechitura buna de fier vechi la o masina demna de admiratie. Cu jantele sale Gotti, dupa care ofteaza toti proprietarii de Renault si Dacia, cu aspectul sau curat fara bare de protectie, dar si cu tinuta de drum lipita de asfalt, acest exemplar autohton naste multe fantezii.

Ce este mai interesant, sa vezi la intalnirile Dacia Clasic 100 de Dacii identice, curate, stralucitoare, dar total lipsite de personalitate, fiind toate la indigo? Sau rezultatul unei munci continue, care face lumea sa se opreasca din drum si sa admire masina care a primit o noua viata cu modificari superbe, in care ai vrea sa faci turul Europei?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2018