Sufrageria cu 700 cp: unicul Brabus G700 din Romania

Sufrageria cu 700 cp: unicul Brabus G700 din Romania
  • Exista versiuni Brabus de 700, 850 si 900 cp
  • Motorul este un V8 bi-turbo
Distribuie pe Facebook

Soferul conduce numai masini una si una. Acum ne arata cum arata si cum se aude un G700 facut de Brabus pe baza unui Mercedes-Benz G-Class. Masina prezentata aici este unica in tara noastra, extrem de scumpa si mai rapida ca un Ferrari.

Soferul a condus unul din cele mai puternice SUV-uri din Romania. Un G-Class modificat de Brabus, numit G700. Si, asa cum ati ghicit, masina are acum 700 cp, destul incat aceasta sufragerie de off-road sa atinga viteze impresionante.

Pe cat este de spectaculoasa ca aparitie, pe atat este de violenta si zgomotoasa. Este un SUV capabil sa le tina piept multor supercar-uri, cu un timp 0-100 demn de invidiat. Insa e bine de stiut ca Brabus, pentru niste sume absolut halucinante, mai vinde si versiuni G850 sau G900, adica masini de 900 de cai putere.

Acest Mercedes-Benz, de fapt Brabus, pentru ca nu prea au mai ramas multe piese originale de G-Class sub capota, este unic in Romania. Nu spunem nimic de pret, dar mentionam doar ca av1re cam valoarea a vreo 3-4 apartamente bune in zona centrala, impreuna. Deci noi putem doar sa visam la el, uitandu-ne la acest clip.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 21 Decembrie 2018