Tuning Update: Opel Astra F by Carry

Tuning Update: Opel Astra F by Carry
In urma cu patru luni am avut prima intalnire cu Ionut - Carry, cum il cunosc prietenii din comunitatea 4Tuning, si al sau Opel Astra F Cabrio. Dar timpul nu sta in loc, mai ales in lumea tuningului, deci masina a mai suferit o serie de modificari.
Distribuie pe Facebook

Cat priveste partea de exterior, Ionut a optat pentru un kit xenon si proiectoare. "Este un kit special pentru jantele cu buza, ele reflecta lumina in jante. Deocamdata este pus direct, dar urmeaza sa il pun pe stroboscop. Am fost obligat sa schimb si statia de amplificare pentru ca nu se putea adapta pe cealalta, este un stroboscop care o sa modifice intensitatea in neoane in functie de bass-ul care trece prin statie", explica Ionut. Acest demers de afla inca in teste, dar in plan este montarea unui modul care sa coordoneze totul.

Tuning Update: Opel Astra F by Carry



De asemenea, masina a mai primit un kit de admisie din inox, s-a marit diametrul de admisie la 70, plus bara de rigidizare fata. Nici portbagajul nu a ramas neatins. De acum patru luni si pana astazi acesta a fost modificat astfel incat sa incapa subwooferul si cele doua difuzoare. "Am lasat, totusi, loc pentru o sticla de suc", se amuza Ionut.

Tuning Update: Opel Astra F by Carry


In scurt timp urmeaza la rand suspensie sport - singurul inconvenient in reprezinta faptul ca in prezent se lucreaza la sistemul de canalizare din Rm Valcea, deci totul va trebui sa mai astepte cateva saptamani. Tot in plan este si un kit turbo si - de ce nu? un compresor. "In august, cel mai probabil", estimeaza el.

Tuning Update: Opel Astra F by Carry

In plus, Carry anunta cu bucurie ca tot de curand este membru al Clubului Shadows din Rm. Valcea. [VA URMA]

Citeste intreaga poveste a lui Carry si a proiectului sau, Opel Astra F Cabrio


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Tuning Update: Opel Astra F by Carry
mai multe