Hummer H2 Latte Macciatto by GeigerCars

Hummer H2 Latte Macciatto by GeigerCars
Tunerul german GeigerCars ne prezinta astazi cea mai noua capodopera a sa, un Hummer H2 ce raspunde la numele de "Latte Macciatto". Si, desi habar nu avem de la ce vine acest "Latte Macciatto", cel mai probabil are legatura cu paintjobul in doua culori, cafeniu nobil si bej-crem. Dar nici nu mai conteaza
Distribuie pe Facebook

 Pentru ca noile jante cromate, ce masoara 30 inci si vin incaltate cu pneuri 315/30R30, iti vor "fura" instantaneu privirea. Iar dupa ce afli ca cei de la Geiger au montat si un compresor motorului V8 de 6.2 litri, iar acesta dezvolta acum nu mai putin de 547 cai putere si 763 Nm, nici nu te mai gandesti la "Latte Macciatto". Pentru ca vei fi curios sa afli performantele gigantului SUV: 0 - 100 km/h in mai putin de 7 secunde (6.9 secunde, mai exact) si viteza maxima de 228 km/h.


Alte modificari notabile includ sistem performant (si imens) de franare Brembo, suspensie mai joasa si evacuare ce se "manifesta" in stilul unui infricosator tunet. Interiorul este "pure luxury", germanii acoperind-ul in totalitate cu cea mai fina piele in cafeniu si crem-brej.

Panoul de bord, volanul, consola centrala si fetele usilor, toate "stralucesc" in aceiasi combinatie prezenta si la exterior, facand astfel din "Latte Macciatto" un Hummer unic. Se mai adauga Alcantara, insertii de piano lacquer si sistem multimedia, iar acest Hummer H2 Latte Macciatto este gata de parcat in fata cafenelei. Nu de alta, dar poate primesti o bautura custom in culorile masinii.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Hummer H2 Latte Macciatto by GeigerCars
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 August 2009