A crezut ca nu vede bine, asa ca s-a apropiat mai mult. Cand a ajuns in sfarsit langa el, a ramas cu gura cascata

A crezut ca nu vede bine, asa ca s-a apropiat mai mult. Cand a ajuns in sfarsit langa el, a ramas cu gura cascata
  • A surprins un Smart mai diferit in parcare
  • Respectivul ForTwo avea sase roti in dotare
  • Imaginea a facut valuri-valuri pe internet
Distribuie pe Facebook

Imaginea automobilului complet modificat a facut inconjurul internetului zilele acestea. O situatie deloc surprinzatoare daca tinem cont de subiectul fotografiei cu pricina.

Anuntat in urma cu aproximativ cinci ani, primul Mercedes cu tractiune 6x6 a starnit invidia multor producatori de automobile. In acelasi timp insa, modelul G63 AMG 6x6 a si aprins imaginatia marilor companii de tuning.

Off-roader-ul cu trei punti portale, cinci diferentiale blocabile si o garda la sol de aproape jumatate de metru a inspirat proiecte precum Hennessey VelociRaptor 6X6 sau Kahn Flying Huntsman 6x6. Iar surprizele nu se opresc aici.

Dupa cum precizam si in urma cu aproximativ o saptamana, celebrul G63 AMG 6x6 a sfarsit inclusiv prin a primi o replica in China. Tot primul Mercedes cu tractiune 6x6 poate fi "acuzat" si pentru acest... Smart ForTwo 6x6.

Surprins de curand intr-o parcare de peste Ocean, respectivul automobil reuseste la randul lui sa atraga atentia tuturor, indiferent ca vorbim despre lumea virtuala ori cea reala. Iar motivele pentru aceasta situatie sunt lesne de inteles.

Nu exista din pacate foarte multe informatii referitoare la controversatul model, exceptie facand faptul ca livrarea valorilor maxime s-ar face catre randul doi de roti. Exista un anunt mai vechi de vanzare cu poze suplimentare.

Smart ForTwo 6x6

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Mai 2018