A fost candva cel mai scump SUV de pe strazi. Tuningul de la Brabus a costat de doua ori mai mult decat masina

A fost candva cel mai scump SUV de pe strazi. Tuningul de la Brabus a costat de doua ori mai mult decat masina
  • Un Mercedes ML modificat cap-coada e de vanzare in SUA
  • Respectivul Brabus 58 a costat de nou 150.000 de dolari
  • Motorul e de 5.8 litri si dezvolta 400 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Pentru curiosi, meniul prescris de specialistii celebrei companii germane de tuning cuprinde chiar si o motorizare V8 cu capacitatea de 5.8 litri, care produce undeva in jurul a 400 de cai putere. Suna bine, nu-i asa?

Bentley Bentayga, Lamborghini Urus sau, de ce nu, Porsche Cayenne, BMW X5 / X7, Audi Q7 / Q8 ori Mercedes GLE / GLS. Pentru amatorii de SUV-uri care combina performantele unei sportive cu luxul unei limuzine, optiunile sunt astazi aproape nelimitate.

Nu la fel se intampla insa si in urma cu aproape doua decenii, la inceputul anilor 2000, atunci cand clientii aveau de ales intre doua, trei modele mari si late. Dintre aceste automobile se remarca vechiul ML, disponibil inclusiv intr-o configuratie Brabus 58.

Brabus ML58 de vanzare

Brabus ML58 de vanzare

Pornind de la varianta de motorizare 430, SUV-ul cu pricina gazduieste sub capota un V8 de 5.8 litri si 400 de cai putere, capabil sa mute asfaltul din loc multumita sistemului de tractiune integrala oferit in dotarea standard. Iar vestile bune nu se opresc aici.

Modificari majore au fost operate si la nivelul suspensiei, in timp ce pachetul destinat franarii preia diferite elemente de la primul Mercedes ML55 AMG din istorie. O cutie automata cu cinci rapoarte completeaza fisa tehnica prezenta in cazul de fata.

In ceea ce priveste partea estetica, spoilerele fata si spate restilizate, plus jantele cu design in cinci spite reprezinta principalele atractii exterioare. La interior, departe de privirile curiosilor, pielea Saffron si lemnul masiv acopera fiecare suprafata prezenta.

Daca mai era nevoie de precizat, acelasi Brabus ML58 se mai poate lauda si cu o larga varietate de echipamente, precum scaune fata si trapa cu actionare electrica, instalatie audio cu difuzoare marca Bose si chiar... navigatie prin satelit. Daca iti vine sa crezi.

Scos de curand la licitatie pe site-ul Bring a Trailer, SUV-ul cu pricina a reusit sa adune pana la momentul de fata doar 4.600 de dolari. O nimica toata in comparatie cu pretul original de vanzare, din 2001, care se invartea in jurul sumei de 150.000 de dolari.

Brabus ML58 de vanzare

Brabus ML58 de vanzare

Brabus ML58 de vanzare

Brabus ML58 de vanzare

Brabus ML58 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (121) Poze Brabus ML58 de vanzare
mai multe