A platit bani grei ca sa conduca o masina plina de rugina

A platit bani grei ca sa conduca o masina plina de rugina
  • A platit bani grei ca sa conduca o masina plina de rugina
  • De cealalta parte a portierelor, principala atractie o reprezinta noua tapiterie din piele
Distribuie pe Facebook

De cealalta parte a portierelor, principala atractie o reprezinta noua tapiterie din piele.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, actuala generatie a legendarei game comercializate de compania Land Rover sub numele de Defender stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior la interior, aceasta se remarca numaidecat prin nenumaratele elemente cu aspect retro, insotite de o larga varietate de dotari si echipamente de ultima ora.

Land Rover Defender de la Heritage Customs

Land Rover Defender de la Heritage Customs

Una dintre principalele alternative la Mercedes G-Class, respectiva masina se mai poate lauda, totodata, si cu intreaga atentie a specialistilor din industria tuningului, printre modificarile disponibile in prezent aflandu-se si diferite detalii de caroserie menite sa para ruginite.

Semnata de compania Heritage Customs, aceeasi reteta cuprinde inclusiv o nuanta exterioara inspirata de primul Land Rover, dar si un set de jante forjate pe 20 sau 22 de inch, in functie de preferintele fiecarui cumparator in parte. De cealalta parte a portierelor, la interior, culoarea noii tapiterii din piele reprezinta, la randul ei, un omagiu adus legendarului Defender HUE 166, evident.

Lista atractiilor principale intalnite la nivelul cabinei continua cu o serie de cusaturi contrastante, realizate partial sub forma de carouri, dupa cum se intampla atat in cazul scaunelor fata, cat si daca vine cumva vorba despre bancheta spate, si unele piese in culoarea cuprului.

Land Rover Defender de la Heritage Customs

Land Rover Defender de la Heritage Customs

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Land Rover Defender de la Heritage Customs
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2021