A platit un sfert de milion de dolari ca sa conduca asa ceva. Masina tocmai i-a fost livrata

  • Este cel de-al cincilea Mil-Spec Hummer H1
  • Americanii vor construi 12 exemplare initial
  • Motorul turbodiesel dezvolta 500 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Daca nu te-ai prins inca despre ce masina este vorba, iti spunem noi: un Mil-Spec Hummer H1. Sau mai bine spus, exemplarul cu numarul 5 din cele 12 pe care americanii urmeaza sa le asambleze in urmatoarele luni.

Sa spunem ca esti in cautarea unui off-roader extrem de capabil, dar in acelasi timp nu vrei sa conduci aceeasi masina ca si vecinul de peste drum. Asadar, nu te opresti la un Mercedes-Benz G-Class sau la oricare alt model "obisnuit", ci cauti ceva facut la comanda.

Mil-Spec Hummer H1 005

Sa spunem...un Hummer H1? Dar nu orice Hummer H1, ci unul construit de catre americanii de la Mil-Spec. Aceasta este masina potrivita pentru tine, asta in cazul in care ai 250.000 de dolari alocati pentru achizitionarea unei astfel de masini.

Mil-Spec Hummer H1 005

Mil-Spec va asambla 12 astfel de Hummer-uri cu aspect "retro", dar cu dotari si tehnologii moderne, iar exemplarul din aceste imagini este cel de-al cincilea. Caroseria este finisata intr-o nuanta de gri cu accente negre, jante Pro Comp Series, anvelope Toyo M/T de 18 inch, lumini cu LED si spoilere rezistente.

Mil-Spec Hummer H1 005

Daca ridici capota, gasesti acelasi motor turbodiesel Duramax V8 de 6.6 litri ca si in cazul celorlalte 4 Hummer-uri construit pana acum de Mil-Spec. Unitatea livreaza ambelor punti 500 de cai putere si 1.356 Nm cuplu. Tractiunea este integrala selectabila cu cutie de transfer cu doua viteze.

Mil-Spec Hummer H1 005

Pentru a nu fi invins prea usor pe teren accidentat, acest H1 are o suspensie calibrata special pentru off-road, punti pe portale si diferentiale ARB, printre altele.

Mil-Spec Hummer H1 005

Daca exteriorul este mai "salbatic", interiorul pune mai mult accentul pe confortul pasagerilor. Tocmai de aceea avem panouri din aluminiu, tapiterie din piele, un volan Momo Prototipo, ceasuri de bord facute la comanda, inchidere centralizata, geamuri electrice, aer conditionat, parbriz incalzit si un sistem audio integrat.

Mil-Spec Hummer H1 005

Mil-Spec Hummer H1 005

Mil-Spec Hummer H1 005

Mil-Spec Hummer H1 005

Mil-Spec Hummer H1 005

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mil-Spec Hummer H1 005
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2018