A taiat parbrizul unui Mercedes de peste 173.000 de euro ca sa il faca unic in lume

A taiat parbrizul unui Mercedes de peste 173.000 de euro ca sa il faca unic in lume
  • A taiat parbrizul unui Mercedes de peste 173.000 de euro ca sa il faca unic in lume
  • Inutil de mentionat, respectivul AMG GT R a renuntat si la plafonul din dotare
Distribuie pe Facebook

Inutil de mentionat, respectivul AMG GT R a renuntat si la plafonul din dotare.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sase ani si jumatate, primul Mercedes-AMG GT din istorie se vinde la momentul de fata in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta R, acompaniata de un benzinar cu 585 de cai putere in compartimentul motor.

Despre automobilul capabil sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.6 secunde este vorba, de altfel, si in acest material, o companie germana punand la punct un pachet de tuning mai putin obisnuit pentru modelul de peste 173.000 de euro.

Comparativ cu ziua in care a parasit linia de productie, respectivul Mercedes-AMG GT R a renuntat atat la plafon, cat si la parbrizul din dotare. Mai usor cu undeva in jurul a 100 de kilograme decat exemplarul standard regasit la baza, proiectul de la SpeedLegend ofera, in schimb, un mecanism de protectie similar sistemului Halo.

Exceptand tratamentul anterior mentionat, automobilul cu motor bi-turbo de patru litri, in opt cilindri, se mai poate lauda si cu o pereche de prize de aer pentru aripile fata, si cu un set de imbunatatiri tehnice sinonime cu un total de pana la 850 de cai putere.

Momentan unic in lume, proiectul Mercedes-AMG GT-R de la compania germana SpeedLegend va fi fabricat in cinci unitati, fiecare dintre acestea urmand a primi o culoare diferita la nivel de caroserie. Pretul de pornire reprezinta numai un mister in clipa de fata, dar se pare ca intreaga productie s-a vandut deja, intre timp.

Mercedes AMG GT R Speedster

Mercedes AMG GT R Speedster

Mercedes AMG GT R Speedster

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Mercedes AMG GT R Speedster
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Iunie 2021