Abia i-a fost livrat, insa n-a stat prea mult pe ganduri. I-a pus numaidecat suspensie pe aer si jante de Bentley

  • Cel mai interesant Volkswagen T-Roc din mediul online este francez
  • Respectivul exemplar vine cu suspensie pe aer si jante de Bentley
  • Modelul in cauza se bucura inclusiv de prezenta pachetului R-Line
Distribuie pe Facebook

Cel mai interesant Volkswagen T-Roc din mediul online? Un exemplar cu suspensie pe aer, jante de Bentley si alte cateva modificari mai mult sau mai putin vizibile.

Oferit la vanzare in schimbul unor sume care pornesc de la putin peste 20.000 de euro, noul Volkswagen T-Roc se vinde ca painea calda. Nu toti proprietarii crossover-ului german se multumesc insa cu meniul standard, dupa cum reiese inclusiv din aceste imagini.

Livrat unui client din Franta, urmatorul exemplar a fost modificat de indata ce a ajuns la al sau client. Intr-un mod familiar, care culmineaza cu suspensia pe aer si jantele din aliaj din gama Bentley, finisate intr-o combinatie extrem de interesanta: alb cu accente de crom.

Un reprezentant al seriei R-Line, respectivul automobil pluseaza cu spoilere fata si spate restilizate restilizate pentru o doza extra de sportivitate, la care ar trebui sa se adauge si anumite elemente interioare speciale. Din pacate, fotografiile din cabina lipsesc din peisaj.

Revenind la preturile noului Volkswagen T-Roc, crossover-ul german este comercializat in Romania la sume incepand de la 20.367 de euro. Versiunea de baza gazduieste in compartimentul motor o unitate diesel cu capacitatea cilindrica de 1.6 litri si 115 cai putere.

Conform configuratorului oficial, automobilul construit pe celebra platforma modulara MQB mai este disponibil la vanzare si impreuna cu un 2.0 TDI de 150 CP. Fanii propulsoarelor pe benzina au de ales intre un 1.5 TSI de 150 CP si un 2.0 TSI cu 190 de cai putere.

VW T-Roc cu jante de Bentley

VW T-Roc cu jante de Bentley

VW T-Roc cu jante de Bentley

VW T-Roc cu jante de Bentley

VW T-Roc cu jante de Bentley

VW T-Roc cu jante de Bentley

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze VW T-Roc cu jante de Bentley
mai multe