Abia le-a fost livrat, dar n-au stat prea mult pe ganduri. Americanii stiu deja cum vor sa-l modifice

Abia le-a fost livrat, dar n-au stat prea mult pe ganduri. Americanii stiu deja cum vor sa-l modifice
  • Abia le-a fost livrat, dar n-au stat prea mult pe ganduri
  • Americanii stiu deja cum vor sa-l modifice
Distribuie pe Facebook

Primul pas: un plus de 200 CP pentru motorul cu opt cilindri in V si doua turbine ascuns sub capota.

Dupa aproape 17 ani de pauza, automobilul care a schimbat pentru totdeauna perceptia asupra break-urilor revine, oficial, pe piata din SUA. Printre primii clienti ai celei mai noi generatii de Audi RS6 Avant se numara inclusiv oficialii celebrei companii de tuning APR, exemplarul comandat de catre acestia inca din decembrie 2019 fiindu-le recent livrat, intr-o configuratie imposibil de ratat sau ignorat.

Si chiar daca abia a traversat oceanul, super-modelul cu cinci portiere si motor V8 bi-turbo in dotare a ramas deja fara cateva dintre pretioasele sale secrete, specialistii atelierului din statul Alabama punand pe hartie si cateva idei despre cum vor imbunatati meniul standard.

Un plus de 200 CP pentru propulsorul TFSI de patru litri se numara printre primele modificari ce vor fi puse la dispozitia clientilor insa, judecand dupa experientele anterioare ale americanilor de la APR, din oferta celebrei companii americane de tuning nu ar trebui sa lipseasca nici jantele realizate din aluminiu forjat. Pe care le-am putea vedea acompaniate de o suspensie cu cativa milimetri mai joasa.

Pana atunci, iata cum se prezinta exemplarul atelierului din statul Alabama in lipsa pachetului cu bunatati mentionat anterior, dar cu cateva elemente grafice subtile pentru un pic de contrast si, de ce nu, culoare, daca tinem cont de caroseria cu cinci usi finisata intr-o nuanta de alb.

Distribuie pe Facebook
mai multe