Acest Mercedes cu motor de 5.8 litri face suta in numai 2.9 secunde. VIDEO ca sa te convingi si singur!

Acest Mercedes cu motor de 5.8 litri face suta in numai 2.9 secunde. VIDEO ca sa te convingi si singur!
  • Cel mai nebun Mercedes C63 AMG Black Series vine de la GAD-Motors
  • Automobilul german ascunde sub capota un V8 bi-turbo de 5.8 litri
  • Fisa tehnica cuprinde inclusiv un sistem de tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Creat in laboratoarele GAD-Motors din Germania, urmatorul C63 AMG Black Series se lauda cu o putere maxima de 1.200 CP si ofera in echiparea standard un sistem de tractiune integrala.

Acum mai bine de patru ani, la sfarsitul lunii octombrie, o companie germana cunoscuta in lume sub denumirea de GAD-Motors anunta probabil cel mai dement pachet de tuning pentru modelul Mercedes C63 AMG Black Series.

Piesa de rezistenta a meniului in cauza o reprezenta inlocuirea motorului original - un V8 aspirat cu capacitatea cilindrica de 6.208 centimetri cubi, cu unul nou-nout, tot V8 si de proveninenta AMG, dar bi-turbo de si "numai" 5.5 litri.

Inainte insa de a fi instalata sub capota, unitatea respectiva avea sa primeasca si o serie de modificari sinonime cu 850 CP, pentru ca mai apoi sa lucreze alaturi de un sistem de tractiune integrala pentru un maximum de performanta.

Timpul a trecut, acel Mercedes C63 AMG Black Series a intrat intr-un con serios de umbra, iar viata a mers a mai departe, cu compania germana pe nume GAD-Motors lansand si alte pachete de tuning, unele interesante, altele ba.

Ziua de astazi este insa o zi extrem speciala, o zi in care aflam ca proiectul de acum patru ani a primit recent un upgrade serios, in sensul ca vechiul motor V8 bi-turbo de 5.5 litri a mai primit 0.3 litri la nivelul capacitatii cilindrice.

Si mai importanta este cresterea puterii maxime pana la 1.200 CP, o valoare similara celei propuse de vechiul Bugatti Veyron Super Sport, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza, mai nou, aproximativ 2.9 secunde.

Viteza maxima depaseste 370 km/h, in cazul in care te intrebai, ceea ce inseamna ca acest Mercedes C63 AMG Black Series nu se poate "plange" de foarte multi rivali in viata de zi cu zi, multumita germanilor de la GAD Motors.

Distribuie pe Facebook
mai multe