Alege-ti favoritul: Brabus ML ori Carlsson ML?

Alege-ti favoritul: Brabus ML ori Carlsson ML?
In urma cu numai cateva saptamani, atat germanii de la Brabus, cat si conationalii lor de la Carlsson s-au pus pe lansat numeroase bunatati destinate ultimei generatii a SUV-ului Mercedes ML. In ambele cazuri, abordarea a fost aceeasi, cele doua companii de tuning venind cu numeroase imbunatatiri, ce vizeaza atat aspectul tehnic, cat si cel estetic. Intr-o alta ordine de idei, se poate spune ca posesorii modelului din Stuttgart chiar au de unde alege. Sa fie insa Brabus sau Carlsson?
Distribuie pe Facebook

Mercedes ML350 BlueTEC 4MATIC by Brabus:

Reprezentand prima alegere in materie de tuning pentru automobilele Mercedes, Brabus a demonstrat si de aceasta data de ce este una dintre cele mai apreciate companii ale momentului. Vizand mai intai de toate aspectul exterior, cel mai nou pachet cu bunatati pregatit tunerul din Bottrop include un kit aerodinamic restilizat, ce-aduce cu sine o doza extra de agresivitate.

Alege-ti favoritul: Brabus ML ori Carlsson ML?

Intr-o alta ordine de idei, ultima creatie a germanilor de la Brabus iese-acum in evidenta printr-o prelungire atasata spoilerului fata, respectiv o grila cu trei lamele dispuse orizontal. De asemenea, de toata atentia specialistilor din Bottrop s-a bucurat si partea din spate, cea mai noua generatie a SUV-ului constructorului din Stuttgart venind la pachet cu un difuzor de aer redesenat, eleron pentru plafon si sistem de evacuare cu doua tobe de esapament.

Intr-un final, viitorii clienti au la dispozitie si un set de jante cu dimensiuni de pana la 22 inci, modificare combinata cu un nou modul pentru suspensia pneumatica, ce coboara garda la sol cu undeva in jurul a 30 - 40 de milimetri, plus un sistem performant de franare - compus din discuri de 405 x 34 mm si etriere cu sase pistonase (fata), respectiv discuri de 380 x 28mm si etriere cu patru pistonase.

Alege-ti favoritul: Brabus ML ori Carlsson ML?

Mutandu-ne atentia catre interior, privirea ne este captata de pielea cusuta in forma de patratele, ce acopera nu doar o buna parte din scaune, ci si cotiera centrala, fetele usilor sau... covorasele. Lista cu imbunatatiri continua cu accentele de lemn, insertiile de aluminiu si volanul cu design in patru spite.

Iar asta nu e tot. Asa cum ii sta bine unei creatii Brabus, Mercedes-ul ML350 BlueTEC 4MATIC a primit si o crestere de putere binemeritata, kit-ul de performanta ECO PowerXtra D6S conferindu-i propulsorului turbodiesel de trei litri un plus de 48 CP si 70 Nm sau, daca vrei, un total de 306 cai putere si 690 Newton-Metri.

Alege-ti favoritul: Brabus ML ori Carlsson ML?

Mercedes ML350 BlueTEC 4MATIC by Carlsson:

La doar cateva zile de la dezvaluirea primului pachetului de tuning, pregatit de Brabus, pentru noul Mercedes ML, a venit randul rivalilor de la Carlsson sa se puna pe modificat ultima generatie a SUV-ului german. Si in cazul de fata avem de-a face cu un exemplar ML350 BlueTEC 4Matic, ce beneficiaza atat de imbunatatiri estetice, cat si tehnice.

Pornind de la exterior, celebra companie din Merzig a adaugat si ea un nou body kit, principala atractie (nu neaparat in sensul cel bun) fiind reprezentata de insertiile de plasa prezente la nivelul grilelor frontale. De asemenea, tot in partea din fata ne lovim si de o noua prelungire dedicata spoilerului, acelasi detaliu putand fi observat si in partea din spate a automobilului german.

Alege-ti favoritul: Brabus ML ori Carlsson ML?

Asa cum era de asteptat, din pachetul de tuning dezvoltat de Carlsson si destinat ultimului Mercedes ML nu lipsesc nici pragurile laterale restilizate, lista cu bunatati exterioare fiind completata de jantele 1/5 Revo pe 20 inci, cu design in cinci spite. In ceea ce priveste interiorul, amprenta celebrului tuner german se limiteaza la numai doua-trei atingeri speciale, ce vin sub forma unor pedale din aluminiu, respectiv a unor praguri iluminate.

Sub capota, noul Mercedes ML350 BlueTEC 4MATIC by Carlsson se bucura de prezenta unei unitati de control optimizate, propulsorul turbodiesel de trei litri livrand acum celui aflat la volan undeva in jurul a 310 cai putere si 700 Newton-Metri - ceea ce reprezinta un plus de 52 cai putere si 80 Newton-Metri comparativ cu versiunea standard.

Alege-ti favoritul: Brabus ML ori Carlsson ML?

La fel ca si versiunea Brabus, varianta Carlsson a fost inzestrata cu nou modul pentru suspensia pneumatica, ce coboara garda la sol cu pana la 30 milimetri. Din pacate, pretul modificarilor ramane o necunoscuta in ambele cazuri, departajarea urmand a se face astfel, cel mai probabil, din punct de vedere estetic.

Asadar, acestea fiind spuse, care este favoritul tau? Brabus ML ori Carlsson ML?

Sondaj

Alege-ti favoritul: Brabus ML ori Carlsson ML?

Distribuie pe Facebook
mai multe