Alfa Romeo 4C by Pogea Racing: Mamma Mia!

Alfa Romeo 4C by Pogea Racing: Mamma Mia!
Dezvaluita in premiera mondiala in primavara acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, noua Alfa Romeo 4C a si fost luata la modificat de tunerul roman Eduard Pogea. Rezultatul final te va face sa exclami Mamma Mia!
Distribuie pe Facebook

Echipata cu un propulsor turbo de aproximativ 240 cai putere si cantarind undeva in jurul a 895 de kilograme - detalii tehnice la care se mai adauga si pozitia centrala a motorului, transmisia cu dublu ambreiaj si tractiunea spate din dotare, noua Alfa Romeo 4C este fara doar si poate unul dintre cele mai interesante automobile ale momentului.

De asemenea, nici performantele supercarului italian nu sunt de neglijat, noua Alfa Romeo 4C urmand a impresiona la acest capitol atat prin acceleratia de la 0 la 100 km/h ce se realizeaza in nici mai mult, nici mai putin de 4.5 secunde, cat si prin viteza maxima ce promite sa depaseasca pragul celor 250 kilometri pe ora.

Alfa Romeo 4C by Pogea Racing

Pentru cei care viseaza insa la cifre si valori si mai spectaculoase de-atat, Pogea Racing are solutia ideala - o noua turbina, un nou sistem de evacuare, plus noi sisteme de racire si admisie, modificarile operate de compania germana de tuning permitandu-i propulsorului de 1.75 litri prezent la datorie sa atinga noi limite: 415 cai putere si 450 Newton-Metri!

Asa cum era de asteptat, din meniul Pogea Racing dedicat modelului Alfa Romeo 4C nu lipsesc nici macar imbunatatirile de ordin vizual, kitul aerodinamic realizat din fibra de carbon si jantele cu dimensiuni de pana la 20 de inci - oferite in compania unei suspensii semnate KW, fiind dintre cele mai reprezentative.

Alfa Romeo 4C by Pogea Racing

Distribuie pe Facebook
mai multe