Altul la fel nu o sa mai intalnesti. Asta-i singurul i8 in nuanta Lava Red

Altul la fel nu o sa mai intalnesti. Asta-i singurul i8 in nuanta Lava Red
  • Showroom-ul BMW din Abu Dhabi se lauda cu singurul i8 din lume finisat in nuanta Lava Red
  • Exemplarul cu pricina dispune la exterior inclusiv de numeroase imbunatatiri aerodinamice din carbon
  • Meniul interior propune accente de negru, bej, albastru si, nu in ultimul rand, Lava Red
Distribuie pe Facebook

Showroom-ul BMW din Abu Dhabi ii intampina pe cei care-i calca pragul cu singurul i8 din lume finisat in nuanta Lava Red.

Daca aveai impresia ca doar albul da bine pe noul BMW i8, ei bine... inseamna ca nu ai vazut inca un exemplar al super-hibridului bavarez finisat in nuanta Lava Red.

Ce-i drept, doar unul singur exista intr-o asemenea configuratie, iar el se afla tocmai in cealalta parte a lumii, in cadrul faimosului showroom-ului deschis de compania din Munchen in Abu Dhabi.

Pe langa nuanta Lava Red, acelasi special BMW i8 se mai lauda si cu o serie de imbunatatiri aerodinamice din fibra de carbon, precum prelungirile proeminente de la nivelul partii frontale si pragurilor laterale sau eleronul destinat capotei.

BMW i8 pe rosuBMW i8 pe rosu

BMW i8 pe rosu

Tot la capitolul modificari exterioare putem trece si jantele AC Schnitzer cu design in cinci spite duble, in timp ce meniul interior ne intampina alaturi de o combinatie clasica de pielea neagra si bej.

O combinatie clasica de piele neagra si bej, contrastata de albastrul deschis caracteristic centurilor de siguranta, respectiv accentele de Lava Red luate de pe caroserie.

Despre partea tehnica a exemplarului cu pricina nu avem niciun fel de informatie, drept pentru care reamintim de valorile maxime ale super-hibridului bavarez in versiunea standard: 362 CP si 570 Nm.

Sursa acestora de provenienta o reprezinta un benzinar turbo de 1.5 litri care, impreuna cu motorul electric prezent la datorie, aduce prima suta de kilometri pe ora dupa 4.4 secunde. In ceea ce priveste viteza de top, 250 km/h e numarul magic.

BMW i8 pe rosu

BMW i8 pe rosu

BMW i8 pe rosu

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze BMW i8 pe rosu
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2016