Americanii care au transformat un avion privat intr-o limuzina de lux. Cati bani i-a costat toata distractia

Americanii care au transformat un avion privat intr-o limuzina de lux. Cati bani i-a costat toata distractia
  • Doi americani au transformat un avion privat intr-o limuzina de lux
  • Proiectul Limo-Jet vine cu un fuzelaj de Learjet si o motorizare V8
  • Costul spectaculoasei conversii a depasit suma de un milion de dolari
Distribuie pe Facebook

Te-ai gandit vreodata sa transformi un avion privat intr-o limuzina de lux? Daca raspunsul este DA, ei bine... afla ca nu esti singurul care a avut aceasta idee.

Iti mai aduci aminte de americanii care au transformat un avion privat intr-o limuzina de lux? Cei doi au aparut de curand in fata camerelor si au oferit noi detalii despre proiectul Limo-Jet.

Printre acestea si faptul ca la baza se afla fuzelajul unui exemplar marca Learjet. Sau dimensiunile: la 12.8 metri se ridica lungimea, in timp ce latimea se apropie de valoarea de 2.5 metri.

Totodata, faimosul proiect Limo-Jet cantareste nu mai putin de 5.4 tone, in cazul in care te intrebai. Apoi trebuie sa stii ca avionul privat devenit limuzina de lux este complet street-legal.

La interior pot lua loc pana la opt pasageri, plus soferul. Care, dupa cum mentionam si anterior, are la dispozitie un propulsor cu opt cilindri in V, aparent de provenienta General Motors.

Revenind insa la pasageri, acestia se vor bucura de toate dotarile din lume. Inclusiv canapea din piele, iluminare ambientala ori un TV cu ecran plat, de dimensiuni mai mult decat generoase.

Daca mai era nevoie de precizat, proiectul Limo-Jet mai vine si cu o instalatie audio capabila sa sustina un concert in aer liber. Multumita in special difuzoarelor montate in exteriorul fuzelajului.

Potrivit americanilor care au transformat un avion privat - marca Learjet - intr-o limuzina de lux, costul distractiei a depasit un milion de dolari. Un tuning deloc ieftin, am putea spune.

Suma pentru care cei doi s-ar desparti de copilul lor de suflet nu ar fi insa mai mica de cinci milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2019