Americanii de la Hennessey duc Camaro-ul ZL1 in 1.000 de cai putere

Americanii de la Hennessey duc Camaro-ul ZL1 in 1.000 de cai putere
  • Hennessey a lansat pachetul de tuning pemtru Camaro-ul ZL1
  • Acesta consta in 4 configuratii de putere si o lista lunga de modificari
  • Cea mai puternica presupuna 1.000 de cai putere dezvoltat de motorul muscle-car-ului
Distribuie pe Facebook

Tunerul texan Hennessey Performance tocmai a publicat pachetele de tuning destinate celei de-a 6-a generatie a Chevrolet-ului Camaro ZL1. Cel mai puternic upgrade duce muscle-car-ul american in 1.000 de cai putere.

Zilele trecute spuneam ca muscle-car-urile din ziua de azi nu mai au nicio legatura cu acele masinarii din trecut care ne lasau masca cu zgomotul motoarelor V8 si a fortei brute de care dadeau dovada.

Chevrolet Camaro ZL1 by Hennessey

Insa, tunerul texan Hennessey Performance ne contrazice si ne prezinta in acelasi timp cel mai recent pachet de tuning, dezvoltat special pentru cea de-a 6-a generatie a Chevrolet-ului Camaro ZL1.

Chevrolet Camaro ZL1 by Hennessey

Asa cum ne-au obisnuit pana acum, americanii nu s-au abtinut de la absolut nimic si au creat nu mai putin de 4 configuratii, a caror putere se regaseste in denumire. Asadar, cel mai "slab" se numeste HPE750 (adica are 750 de cai putere) si include o admisie imbunatatita, evacuare din inox, catalizatoare high-flow, si un ECU resoftat.

Chevrolet Camaro ZL1 by Hennessey

Pentru cei care doresc ceva mai mult, americanii propun HPE800, care pe langa modificarile mentionate mai sus, mai beneficiaza de o chiulasa noua, arcuri de la supape noi si un ax cu came custom.

Chevrolet Camaro ZL1 by Hennessey

"Bunatatile" seriose sunt introduse de cea ce-a treia configuratie, HPE850, care vine cu un supercharger cu debit marit, intercooler air-to-air, si cu un filtru de aer special. Multumita acestora, Camaro-ul ZL1 produce 850 de cai putere si 970 Nm cuplu, accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 2.6 secunde si parcurge sfertul de mila in 10.3 secunde.

Chevrolet Camaro ZL1 by Hennessey

Asa cum spuneam si in titlu, varful de gama il reprezinta configuratia HPE1000, care asa cum probabil ti-ai dat seama, propune 1.000 de cai. Aceasta putere a putut fi atinsa multumita unei liste lungi de modificari care include o chiulasa portata, pistone si biele forjate, un sistem de alimentare cu combustibil imbuntatit, sau un intercooler mai mare.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Chevrolet Camaro ZL1 by Hennessey
mai multe