Arata ca un muscle car american, se conduce ca o masina autentica de drift si are la baza un model japonez

  • Cel mai inedit Nissan Silvia S14 vine de peste Ocean
  • Exemplarul cu pricina ascunde sub capota un V8 american
  • Partea frontala ne aduce aminte de un Plymouth Barracuda
Distribuie pe Facebook

Acesta trebuie sa fie cel mai inedit mod de a transforma un Nissan Silvia S14. Dar, desigur, nu este nevoie sa ne crezi pe cuvant; te poti convinge si singur aruncand o privira asupra imaginilor de mai jos.

Cunoscuta si sub indicativul S14, cea de-a sasea generatie a modelului Nissan Silvia ocupa un loc fruntas in topul celor mai apreciate automobile japoneze ale planetei.

Motorul turbo de doi litri si platforma cu tractiune spate se numara printre principalele atractii ale coupe-ului din Tara Soarelui Rasare, acestea fiind si motivele carora li se datoreaza existenta atator exemplare modificate.

Nissan Silvia S14 cu motor V8

Nissan Silvia S14 cu motor V8

Sau nu, daca tinem cont ca proprietarul masinii din cazul de fata a renuntat instant la unitatea cu patru cilindri din dotare pentru a-i face loc unui V8 de origine americana.

Vorbim, mai exact, despre o motorizare LS2 oferita de General Motors pe mai multe modele vandute sub logo-ul Chevrolet, inlocuita la randul ei cu un LS1 supraalimentat si optimizat pentru un total de 560 CP la roti.

Numeroase controverse va starni, de asemenea, si tuningul exteriorul, partea frontala cu doua faruri rotunde si o capota bombata a motorului ducandu-ne cu gandul la un 'Cuda.

Nissan Silvia S14 cu motor V8

Nissan Silvia S14 cu motor V8

Apoi avem de trecut in revista aripile laterale de dimensiuni mai mult decat generoase, care au inghitit - la propriu!, anvelopele extrem de late care imbraca cele patru jante din aliaj echipate cu un design unic.

Eleronul proeminent de la nivelul capotei portbagajului si evacuarea dubla din dotarea spoilerului spate completeaze intr-un final lista bunatatilor caracteristice caroseriei.

In ceea ce priveste departamentul interior, fiind un automobil proiectat special pentru competitiile de drift, respectivul Nissan Silvia S14 propune doua scaune fixe cu centuri de tip ham, plus un roll-cage pentru urgente majore.

Nissan Silvia S14 cu motor V8

Nissan Silvia S14 cu motor V8

Nissan Silvia S14 cu motor V8

Sursa Foto: Speedhunters

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Nissan Silvia S14 cu motor V8
mai multe