Arata exact ca un M3, insa nici urma de S54 sub capota. Secretul nestiut al acestui BMW E46

  • Un BMW 330i cu mai putin de 50.000 km la bord a fost scos de curand la vanzare
  • Automobilul bavarez de 231 CP aduce atat la exterior, cat si la interior cu versiunea M3
  • Cumparatorul respectivului exemplar din 2003 va avea de platit pe acesta 18.490 euro
Distribuie pe Facebook

Caroseria, jantele si chiar interiorul, cu toate ne aduc aminte de vechiul M3 E46. Motorizarea ascunsa sub capota acestui BMW ne readuce insa cu picioarele pe pamant.

Produs in perioada 2000 - 2006, vechiul M3 E46 este unul dintre cele mai apreciate modele din istoria companiei BMW. Succesul i se datoreaza atat design-ului atragator, cat si performantelor oferite.

La mai bine de un deceniu de la parasirea liniei de asamblare, automobilul bavarez ramane in continuare dorit de multi. Inclusiv de cei care au mai detinut si alte versiuni ale generatiei E46.

Se intampla in cazul de fata, unde un posesor al variantei 330i Coupe a operat mai multe modificari la interior si caroserie. Pentru ca propriul exemplar sa aduca cu ultimul M3 aspirat si in sase cilindri.

Respectivul automobil bavarez este momentan de vanzare si se da cu suma de 18.490 euro. O justificare a uriasei note de plata consta in rulajul de numai 49.959 de kilometri indicat de ceasurile de bord.

De asemenea, trebuie mentionat ca avem de-a face cu un BMW 330i Coupe extrem de bine echipat. In sensul ca farurile cu xenon si scaunele cu reglare electrica reprezinta doar inceputul.

Nu de alta, dar din meniul propus de automobil bavarez nu lipsesc nici pilotul automat sau sistemul de navigatie. Valabil si pentru trapa cu actionare electrica sau instalatia audio marca Harman Kardon.

Intr-un final, motorizarea acestui BMW M3 wannabe este asigura de o unitate de trei litri si 231 CP. Manuala cu sase rapoarte si tractiune spate completeaza pachetul tehnic in cazul de fata.

Asadar, respectivul automobil de origina bavareza, construit in anul 2003, ar trebui sa sprinteze pana la 100 km/h in 6.5 secunde. Viteza maxima este, in schimb, de 250 kilometri pe ora.

Replica BMW M3 E46

Replica BMW M3 E46

Replica BMW M3 E46

Replica BMW M3 E46

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Replica BMW M3 E46
mai multe