Arata mult mai bine decat masinile germane cu care concureaza. Unde mai pui ca are si 380 CP sub capota

Arata mult mai bine decat masinile germane cu care concureaza. Unde mai pui ca are si 380 CP sub capota
  • Kia prezinta la SEMA proiectul Stinger Federation
  • Modelul ofera un motor V6 cu 380 CP sub capota
  • Imbunatatirile continua la nivel de caroserie
Distribuie pe Facebook

Anuntata cu surle si trambite la inceputul acestui an, noua Kia Stinger concureaza cu mare si sanse de reusita la titlul de cel mai atragator automobil lansat pe piata in ultimele 12 luni.

Modelul sud-coreean nu dezamageste insa nici la capitolul Performante, clientii avand la dispozitie motorizari turbo cu pana la 365 CP sub capota capota - capabile sa impinga caroseria in cinci portiere de la 0 la 100 km/h in 4.9 secunde.

Asadar, nu este deloc de mirare ca noua Kia Stinger a reusit sa trezeasca interesul marilor companii de tuning ale planetei, printre numele care s-au incumetat sa dezvolte o lista cu bunatati numarandu-se chiar si West Coast Customs.

Kia Stinger Federation

Kia Stinger Federation

O a doua versiune modificata a modelului sud-coreean este cunoscuta sub indicativul Federation si iese in evidenta in special prin exteriorul de culoare portocalie, cu mai multe detalii si elemente aerodinamice de-un negru stralucitor.

Prezentata in fata publicului larg cu ocazia evenimentului SEMA Show, ce se desfasoara zilele acestea in Las Vegas, respectiva Kia Stinger dispune inclusiv de patru jante noi din aliaj, cu design in cinci spite si diametrul de 20 inch.

Din pacate pentru amatorii genului, imbunatatirile interioare lipsesc cu desavarsire din propunerea modelului sud-coreean insotit de indicativul Federation, dar pachetul cu accesorii prezent in cazul de fata continua la nivel tehnic.

Mai precis, spre deosebire de celelalte exemplare, aceasta Kia Stinger se poate lauda atat cu o admisie proaspata de la K&N, cat si cu un sistem de evacuare de la Borla, cele doua schimbari urcand puterea maxima a motorului V6 la 380 CP.

Intr-un final, meniul servit de respectivul model sud-coreean anunta cateva vesti bune si la nivel de manevrabilitate, care au la baza aparitia in peisaj a unui set de arcuri de la compania Eibach si, totodata, a unor noi bare anti-ruliu.

Kia Stinger Federation

Kia Stinger Federation

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Kia Stinger Federation
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2017