Are 500 de cai sub capota si e in cautarea unui nou proprietar. Uite cu cat se vinde acest RS2 Avant din 1995

  • Un dealer auto din Olanda are la vanzare un Audi RS2 Avant de 500 CP
  • Modelul german se lauda cu un sistem de franare si jante marca Porsche
  • Break-ul in cinci pistoane vine cu o nota de plata de 32.950 de euro
Distribuie pe Facebook

Un dealer auto din Olanda are la vanzare un Audi RS2 Avant cu nu mai putin de 500 de cai putere sub capota. Cum arata, dar si cat costa automobilul german, ei bine... aflam chiar din randurile urmatoare.

A fost dezvoltat impreuna cu specialistii companiei Porsche si lansat pe piata ca primul break sportiv din toate timpurile. Sub capota domneste si astazi un benzinar turbo de 316 CP, suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa dureze mai putin de cinci secunde.

Este vorba, mai precis, despre modelul Audi RS2 Avant, cunoscut la fel de bine si pentru productia sa limitata la doar 2.891 de exemplare. Unul dintre acestea a pornit de curand in cautarea unui nou proprietar si are de anuntat cateva caracteristici... greu de refuzat.

Iesit de pe linia de asamblare in anul 1995, automobilul din povestea noastra prezinta o turbina mai mare si interne noi, care fac ca puterea maxima sa fie de 500 CP. Drept urmare, nu este deloc de mirare ca sistemul de franare lucreaza acum alaturi de componente marca Porsche.

De la modelele Porsche provin, de altfel, si jantele din aliaj cu un design in cinci spite. Exceptand aceste detalii, respectivul Audi RS2 Avant pare complet stock, intr-o configuratie similara celei de acum aproximativ doua decenii, atunci cand a parasit uzina germana.

Scos la vanzare pentru suma de 32.950 de euro, automobilul oferit de olandezi a parcurs pana in prezent 139.000 de kilometri. Si dispune, in cazul in care te intrebai, de tapiterie din piele neagra, instalatie de climatizare automata, dar si geamuri cu actionare electrica, printre altele.

Audi RS2 de 500 CP de vanzare

Audi RS2 de 500 CP de vanzare

Audi RS2 de 500 CP de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Audi RS2 de 500 CP de vanzare
mai multe