Are 600 CP pe puntea fata si face suta in numai 2.9 secunde. Uite cum arata masina care sfideaza legile fizicii

  • Toyota prezinta la SEMA proiectul C-HR R-Tuned
  • Crossover-ul japonez ofera 600 CP pe puntea fata
  • Sprintul pana la 96 km/h dureaza doar 2.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Turul celui mai mare salon de tuning al planetei se opreste de-aceasta data in dreptul unei masini despre care se poate spune ca sfideaza legile fizicii. Primele indicii: 600 CP pe puntea fata, cutie manuala cu cinci rapoarte si un 0 - 96 km/h in numai 2.9 secunde.

Impreuna cu ajutorul unor nume mult prea putin cunoscute in Europa - tocmai de aceea nici nu le vom enumera, Toyota a adus in cadrul editiei din acest an a evenimentului SEMA Show o intreaga armata de modele modificate cap-coada.

Cel mai interesant proiect de tuning este, fara doar si poate, noul C-HR R-Tuned, un crossover care ascunde sub capota o unitate turbo in patru cilindri, capabila sa dezvolte o putere maxima demna de o sportiva cu motor V8 sau V10: 600 CP.

Toyota C-HR R-Tuned

Si mai intrigant este ca benzinarul de 2.4 litri din dotarea automobilului japonez lucreaza alaturi de o cutie manuala cu numai cinci rapoarte si un sistem de tractiune fata, iar acceleratia de la 0 la 96 km/h dureaza doar 2.9 (!!!) secunde.

La final, pentru ca meniul sa fie complet, proiectul C-HR R-Tuned anunta un timp de 1:25.22 pentru circuitul Willow Springs din California, crossover-ul Toyota fiind astfel mai rapid din acest punc de vedere chiar si decat un Nissan GT-R Nismo.

Pentru a "returna" astfel de performante, pe langa puterea ridicola de sub capota, automobilul japonez a mai primit si un pachet aerodinamic care genereaza o forta de apasare de 136 kg, plus o suspensie speciala si frane pe masura, Brembo.

Totodata, o alta cauza a reusitelor extraordinare ale impresionantului proiect de tuning Toyota C-HR R-Tuned consta in zecile bune de kilograme inlaturate odata cu cele mai multe dotari de confort si entertainment de la nivelul interiorului.

Toyota C-HR R-Tuned

Toyota C-HR R-Tuned

Toyota C-HR R-Tuned

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Toyota C-HR R-Tuned
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2017