Au aparut primele imagini reale cu versiunea shooting brake a noului Corvette

Au aparut primele imagini reale cu versiunea shooting brake a noului Corvette
  • Au aparut primele imagini reale ale modelului Callaway AeroWagen
  • Proiectul in cauza este, in esenta, un Corvette shooting brake
  • Conversia respectiva vine cu un pret minim de 15.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu este nici prima, dar nici ultima companie de tuning care s-a gandit la o serie de modificari pentru generatia cu numarul sapte a modelului Chevrolet Corvette, Callaway este singura care a indraznit sa transforme sportiva americana intr-un... shooting brake.

Una dintre primele optiuni atunci cand vine vorba despre cresterea serioasa a performantelor oferite de anumite modele din gama Chevrolet, printre care si Silverado, Tahoe sau Suburban, celebra companie Callaway ridica stacheta cu primul Corvette shooting brake din lume.

Impresionantul proiect de tuning a fost surprins recent pe unul dintre multiplele circuite pe care le au la dispozitie iubitorii de viteza din America, la aproximativ patru ani distanta de la anuntarea si, totodata, prezentarea primelor interpretari artistice legate de aceasta idee.

Dupa cum precizam si la momentul respectiv, tratamentul in cauza este disponibil pentru un minimum de 15.000 de dolari, iar pentru el pot opta absolut toti posesorii actualului Chevrolet Corvette C7, indiferent ca acestia detin versiunea Stingray, varianta Grand Sport sau modelul Z06.

Cum va fi afectat spatiul interior de modificarile aduse caroseriei? Oficialii Callaway nu au inca un raspuns exact insa, potrivit primelor estimari, capacitatea de incarcare a portbagajului ar trebui sa creasca simtitor. Nu de alta, dar configuratia cu numai doua locuri va fi pastrata in continuare.

Nici trenul de rulare nu va suferi schimbari radicale, specialistii celebrei companii americane de tuning naruindu-le speranta celor care visau la un sistem de tractiune integrala. Exista, din fericire, o promisiune ca noul AeroWagen va depasi 320 de kilometri pe ora cu pedala la podea.

Callaway AeroWagen

Callaway AeroWagen

Callaway AeroWagen

Callaway AeroWagen

Callaway AeroWagen

Callaway AeroWagen

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Callaway AeroWagen
mai multe