Cum ti se pare ideea unui Chevrolet Corvette Stingray Shooting Brake?

Cum ti se pare ideea unui Chevrolet Corvette Stingray Shooting Brake?
Pentru o suma de aproximativ 15.000 dolari, posesorii noului Chevrolet Corvette Stingray isi vor putea transforma in curand pretiosul supercar intr-un Shooting Brake de toata frumusetea.
Distribuie pe Facebook

Nici bine nu a fost lansata pe piata, caci cea de-a saptea generatie a legendarului Chevrolet Corvette a si fost luata cu asalt de numeroase propuneri de tuning, care mai de care mai interesante.

Asadar, cei care nu vor sa aiba de-a face cu cei aproximativ 1.000 de cai crescuti sub capota de americanii de la Hennessey vor putea sa opteze in curand pentru un tratament special semnat Callaway, ce presupune transformarea supercarului de peste Ocean intr-un Shooting Brake de toata frumusetea. De asemenea, pe langa plusul de practicabilitate, viitorii posesori ai hibridului rezultat se vor putea lauda si cu o doza uriasa de performanta, noul Chevrolet Corvette Stingray Shooting Brake de la Callaway fiind capabil si de o viteza maxima de peste 320 kilometri pe ora.

In cazul in care acest proiect va avea destule cereri, tratamentul Shooting Brake destinat recent lansatului Chevrolet Corvette Stingray va fi disponibil spre vanzare incepand cu toamna acestui an, la un pret de aproximativ 15.000 dolari.

Chevrolet Corvette Stingray Shooting Brake by Callaway

Distribuie pe Facebook
mai multe