Au luat la modificat cel mai ieftin SUV din gama Volkswagen. Noul model german arata acum de milioane!

Au luat la modificat cel mai ieftin SUV din gama Volkswagen. Noul model german arata acum de milioane!
  • Nemtii de la Werk 2 Automotive au pus la punct un prim pachet de tuning pentru noul Volkswagen T-Roc
  • SUV-ul german s-a ales atat cu o suspensie mai joasa, cat si cu un set de jante din gama OZ Hyper GT
  • In meniul au mai fost incluse, totodata, si mai multe elemente imprumutate de la un Audi TT-RS
Distribuie pe Facebook

Lista cu ingrediente magice cuprinde o suspensie sport de la KW, plus un nou set de jante - marca si modelul OZ Hyper GT, printre multe altele.

La mai bine de trei luni dupa ce ne-au incantat privirile cu al lor Volkswagen Arteon lasat pe burta, nemtii de la Werk 2 Automotive revin in fata noastra cu un nou proiect de tuning.

Un proiect de tuning la fel de interesant ca ultimul, care are la baza modelul T-Roc - singurul SUV din gama nemtilor cu un pret mai mic de 20.000 de euro pe piata auto din Romania.

Ieftin, accesibil sau banal nu sunt insa nici pe departe primele cuvinte care ne trec prin minte atunci cand vine vorba despre cel mai nou proiect de tuning al nemtilor de la Werk 2 Automotive...

Ba dimpotriva: multumita suspensiei de tip coilover de la KW - care coboara garda la sol a modelului cu cateva zeci bune de milimetri, noul Volkswagen T-Roc arata acum de milioane!

De vina pentru aceasta situatie se fac, de altfel, si noile jante OZ Hyper GT cu diametrul de 20 de inch, care ascund de privirile curiosilor un sistem de franare cu componente de TT-RS.

Tot de la un exemplar Audi TT-RS provin, de altfel, si mai multe elemente interioare, astfel ca eticheta de cel mai ieftin SUV de la Volkswagen a disparut de mult de pe acest T-Roc.

Distribuie pe Facebook
mai multe