Au tunat-o imediat ce le-a fost livrata. Acum au scos-o pe strazi ca sa vada cum trage cu 773 CP sub capota

Au tunat-o imediat ce le-a fost livrata. Acum au scos-o pe strazi ca sa vada cum trage cu 773 CP sub capota
  • Cel mai nou tuning pentru Mercedes E63 AMG vine de la Renntech
  • Americanii au pregatit un pachet de 773 CP pentru masina germana
  • Sprintul de la 0 la 96 km/h dureaza acum numai 2.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Multumita unei simple optimizari a unitatii de control, acceleratia de la 0 la 96 km/h se realizeaza acum in numai 2.8 secunde. Totodata, timpul necesar parcurgerii sfertului de mila a coborat sub pragul celor 11 secunde.

Echipat cu un propulsor V8 twin-turbo de patru litri si 603 CP - care ii permite sa accelereze de la 0 la 96 km/h in numai 3.3 secunde, noul Mercedes E63 AMS S ocupa un loc fruntas in topul celor mai potente si, totodata, sprintene automobile cu patru portiere ale planete.

Si cu toate acestea, ultima generatie a super-sedanului de origine germana nu a reusit sa ii impresioneze si pe americanii de la Renntech, care au scos de curand un pachet de tuning ce urca valorile maxime ale benzinarului cu opt cilindri in V pana la 773 CP si 1.054 Nm.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 96 km/h se realizeaza acum in doar 2.8 secunde, sprintul pana la 160 km/h dureaza - mai nou - undeva in jurul a 6.6 secunde, in timp ce sfertul de mila este parcurs in mai putin de 11 secunde, cu o viteza de iesire de peste 200 km/h.

Si mai impresionant este insa ca toate aceste performante extreme sunt rezultatul unei simple resoftari a unitatii de control, modificare disponibila pentru aproximativ 3.500 de dolari - o nimica toata daca luam in cazul pretul modelului din Stuttgart, de 105.395 dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe