Au vrut neaparat sa fie primii. Rusii de la TopCar vor lansa un pachet de tuning pentru noul Urus

Au vrut neaparat sa fie primii. Rusii de la TopCar vor lansa un pachet de tuning pentru noul Urus
  • Rusii de la TopCar au desenat primul pachet de tuning pentru Urus
  • SUV-ul italian devine si mai agresiv decat este in prezent
  • Primul super-SUV al lumii a fost lansat la finalul anului trecut
Distribuie pe Facebook

Specialistii TopCar vor dezvolta un pachet de tuning pentru noul Lamborghini Urus. Primul super-SUV al lumii va deveni astfel si mai agresiv decat este in prezent, iar exteriorul va fi "impodobit" cu mai multe elemente aerodinamice din fibra de carbon.

La finalul lui 2017, italienii de la Lamborghini au lansat noul Urus in cadrul unui eveniment special organizat la sediul central al companiei din Sant'Agata Bolognese. Publicul larg a facut atunci cunostinta cu primul super-SUV al lumii, un monstru de peste 2 tone, propulsat de o unitate V8 twin-turbo capabila de 641 de cai putere.

Lamborghini Urus de la TopCar

Oficialii brand-ului italian si-au pus toate sperantele in acest model si au anuntat cu ceva timp in urma ca intentioneaza sa produca 1.000 de exemplare in 2018 si 3.500 pana anul viitor. Pentru a-si duce planul la bun-sfarsit, acestia au extins uzina principala din micutul oras italian.

Lamborghini Urus de la TopCar

Livrarile vor debuta de-abia luna viitoare, insa inainte ca primul exemplar sa ajunga la viitorul sau proprietar, rusii de la TopCar au vrut sa fie primii care sa dezvolte un pachet de tuning pentru noul Urus. Rezultatul final il poti admira in imaginile (digitale) alaturate.

Lamborghini Urus de la TopCar

Exteriorul, si asa agresiv, a primit mai multe elemente aerodinamice din fibra de carbon, o parte frontala putin restilizata, prize de aer pe capota, jante mai mari, difuzor de aer supradimentionat sau iesiri noi pentru sistemul de evacuare. Pana si cele doua eleroane din spate au primit un design nou.

Lamborghini Urus de la TopCar

Rusii nu au dat mai multe detalii despre acest pachet de tuning, asadar nu putem sti la ce modificari s-au gandit pentru interior sau pentru departamentul tehnic. Despre acestea vom afla fara indoiala in saptamanile urmatoare.

Distribuie pe Facebook
mai multe