Audi R8 by Prior Design: Vopsea mata, wide body si un nume beton

Audi R8 by Prior Design: Vopsea mata, wide body si un nume beton
  • Prior Design modifica supercarul german Audi R8
  • Tunerul ofera imbunatatiri tehnice si estetice
  • Preturile programului de tuning nu au fost anuntate
Distribuie pe Facebook

Supercarurile, prin definite, sunt acele automobile ce pun la dispozitia cumparatorilor lor, in acelasi pachet, cam tot ceea ce are mai bun de oferit industria auto la un moment dat. Audi R8 este unul dintre acele modele care se remarca prin tot felul de tehnologii pe care nu prea le gasesti la masinile de serie insa, chiar si asa, nici supercarul constructorului din Ingolstadt nu scapa de interventia tunerilor.

Cel mai nou exemplu de cum sa modifici un Audi R8 vine de la Prior Design, celebra companie germana de tuning lansand un pachet plin cu bunatati dedicat celor care viseaza la un plus de agresivitate de la al lor exemplar al supercarului constructorului din Ingolstadt.

De fapt, daca aruncam o privire atenta asupra exteriorului - mai ales asupra prizei de aer montate la nivelul plafonului, respectiv asupra aripilor si eleronului de dimensiuni mai mult decat generoase, putem a spune fara prea mari probleme ca noul program de tuning Prior Design GT-850 se adreseaza in special celor care iubesc modelele de curse si viseaza sa conduca pe drumurile publice un astfel de automobil.

Audi R8 by Prior Design

De asemenea, pe langa detaliile mai sus enumerate, exoticul Audi R8 mai iese in evidenta si prin albul mat ce acopera intrega caroserie a supercarului constructorului din Ingolstadt, dar si prin numeroasele insertii de fibra de carbon ce dau nastere unui contrast memorabil - insertii de fibra de carbon regasite atat la nivelul spoilerelor fata si spate modificate, cat si la nivelul panourilor laterale.

In plus, noul program de tuning Prior Design GT-850 destinat modelului Audi R8 aduce cu sine si un set de jante forjate marca Rotiform, ce masoara un generos 20 inci, dar si cateva imbunatatiri de ordin tehnic, precum suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri, sistem de evacuare cu patru tobe de esapament de la Capristo si, nu in ultimul rand, o unitate de control optimizate.

Audi R8 by Prior Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi R8 by Prior Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 August 2013