Audi RS6 Avant by O.CT Tuning: 680 cai putere, 0 - 100 km/h in 3.4 secunde!

Audi RS6 Avant by O.CT Tuning: 680 cai putere, 0 - 100 km/h in 3.4 secunde!
  • O.CT Tuning modifica noua generatie Audi RS6 Avant
  • Valorile maxime urca pana la 680 CP si 880 Nm
  • Primii 100 km/h vin acum dupa numai 3.4 secunde
Distribuie pe Facebook

Absenti o buna perioada de timp din peisaj, germanii de la O.CT Tuning revin astazi cu un proiect capabil sa-i repuna pe lista celor mai importante companii de tuning la nivel mondial.

Asa cum ai aflat deja, cea mai noua creatie a germanilor de la O.CT Tuning are la baza ultima generatie a modelului Audi RS6 Avant si, dupa cum se poate observa si in cele sase fotografii oficiale, duce o lipsa totala de modificari vizuale. Impresionantul proiect de tuning al companiei din Widnau recupereaza insa prin imbunatarile sale de ordin tehnic.

Audi RS6 Avant by O.CT Tuning

Imbunatiri care, desi constau intr-o simpla optimizare a unitatii de control, ii confera propulsorului V8 twin-turbo ascuns sub capota un surplus de 110 CP si 180 Nm. Drept urmare, noul Audi RS6 Avant de la O.CT Tuning are nevoie de numai 3.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, in timp ce viteza maxima este limitata la pragul celor 320 kilometri pe ora.

Audi RS6 Avant by O.CT Tuning

Iar asta nu e tot. Pentru cei care viseaza si la alte modificari, specialistii celebrei companii germane de tuning mai ofera si un nou sistem de evacuare. un nou sistem de evacuare care, pe langa faptul ca promite un sunet dramatic, mai pune la dispozitia unitatii de patru litri prezenta la datorie si un plus de 10 CP, puterea maxima urcand astfel pana la un total de 680 CP.

Audi RS6 Avant by O.CT Tuning

Acesta nu este insa singurul tratament la care a fost supus noul Audi RS6 Avant. In afara imbunatatirilor propuse de O.CT Tuning, ultima generatie a super-break-ului din Ingolstadt a mai fost luata la modificat si de ABT Sportsline, care propune un upgrade diabolic, respectiv MTM, care promite performante demne de un supercar.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi RS6 Avant by O.CT Tuning
mai multe