Audi S3 Sedan By SR Performance: Cand mai putin inseamna, de fapt, mai mult

Audi S3 Sedan By SR Performance: Cand mai putin inseamna, de fapt, mai mult
  • Primul tuning pentru noul Audi S3 Sedan vine de la SR Performance
  • Lista cu modificari include o suspensie KW, plus noi jante pe 20 inci
  • Motorul turbo de doi litri o primit o unitate MTM M-Cantronic si 380 CP
Distribuie pe Facebook

Spoilere cu prize mari si insertii de plasa, eleroane de-a dreptul exagerate si jante sau tobe cat mai cromate. A fost o perioada de timp in care tuningul se rezuma la accesorii cat mai sclipitoare si tipatoare. Vremurile s-au schimbat in cele din urma, iar majoritatea pare acum sa se ghideze dupa faimoasa replica "Less is More" a pictorului Andrea del Sarto.

Un bun exemplu in acest caz il reprezinta noul Audi S3 Sedan de la SR Performance care, desi se bucura de modificari cat sa le numeri pe degetele de la o singura mana, reuseste sa iasa (in evidenta) din multime mult mai usor decat versiunea sa standard.

Audi S3 Sedan By SR PerformanceAudi S3 Sedan By SR Performance

Nu suntem insa siguri carui fapt i se datoreaza acest lucru, insa suntem mai mult ca siguri ca si jantele forjate pe 20 de inci, preluate de un A6, au partea lor de vina. Asta ca sa nu mai vorbim de suspensia coilover - ce poarta semnatura specialistilor KW, capabila sa coboare garda la sol a super-sedanului clasa compacta din Ingolstadt cu cateva zeci bune de milimetri.

In plus, spre deosebire de vremurile de altadata, cele mai multe dintre proiectele de tuning nu se mai aliniaza acum trendului "all show and no go", lista cu imbunatatiri sinonime cu performanta absoluta prezente in cazul de fata constand intr-o unitate de control marca si modelul MTM M-Cantronic.

O unitate de control care, impreuna cu noul sistem de evacuare si cele patru tobe de esapament in diametrele 85, respectiv 76 de milimetri, reuseste sa-i confere propulsorului turbo de doi litri regasit in compartimentul motor un surplus de 80 CP si 90 Nm. Drept urmare, cu 380 de cai putere si 470 de Newton-Metri la bord, noul Audi S3 Sedan de la SR Performance reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai 4.6 secunde.

Nu ai zice chiar de la prima vedere ca ai de-a face cu o berlina capabila sa se tina dupa un supercar - Porsche 911 Carrera, de exemplu, atunci cand vine vorba de performante, nu-i asa?

Audi S3 Sedan By SR Performance

Audi S3 Sedan By SR PerformanceAudi S3 Sedan By SR Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi S3 Sedan By SR Performance
mai multe