Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 1.001 cai sub capota si face suta in doar 2.67 secunde

Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 1.001 cai sub capota si face suta in doar 2.67 secunde
  • Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 1.001 cai sub capota si face suta in doar 2.67 secunde
Distribuie pe Facebook

Respectivul automobil se mai poate lauda - de asemenea, si cu o viteza maxima de 350 de kilometri pe ora.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ trei ani - inca din ultima parte a verii lui 2019, actualul RS6 Avant stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privit de la exterior, acesta se remarca in special prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insa nici aripile laterale proeminente - care gazduiesc jante din aliaj cu diametrul de pana la 22 de inch, nu vor trece intocmai neobservate; dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

La interior, de cealalta parte a portierelor, lista atractiilor principale culmineaza cu scaunele sport, atent sculptate, spetaculosul meniu cuprinzand inclusiv un volan in trei spite - cu o parte inferioara plata, ceasuri de bord digitale, instalatie audio de la Bang & Olufsen, detalii din fibra de carbon.

In plan tehnic - similar rivalilor sai de la BMW si Mercedes, extremul Audi se bucura de serviciile unui propulsor cu opt cilindri si doua turbine. Insotit de o capacitate de 4.0 litri si tehnologie MHEV, motorul de sub capota super break-ului din Ingolstadt lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte pentru a livra ambelor punti - prin intermediul tractiunii integrale quattro, un total de 600 de cai, suficient pentru un 0-100 km/h in 3.6 secunde.

Ce este drept, exista loc si de mai bine, dupa cum o demonstreaza un exemplar din Polonia, urmatorul vehicul primind anterior - la un moment dat, un Stage 4 semnat de specialistii de la MTM, sinonim, fara gluma ori exagerare, cu o fisa cu specificatii tehnice asemanatoare celei caracteristice lui Bugatti Veyron.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2022