Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 1.050 de cai sub capota si face suta la fel de repede ca un Bugatti

Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 1.050 de cai sub capota si face suta la fel de repede ca un Bugatti
  • Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 1.050 de cai sub capota si face suta la fel de repede ca un Bugatti
Distribuie pe Facebook

Un Audi capabil sa concureze, de la egal la egal, cu un Bugatti? Nu este nici un fel de gluma sau exagerare!

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, actualul Audi A7 Sportback se vinde in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse, zilele acestea, la dispozitia clientilor se numara si o varianta de performanta, oferita sub denumirea de RS7 Sportback.

Livrat in compania unui motor V8 de patru litri, cu doua turbine si un sistem micro-hibrid pe 48 de volti, respectivul model vine cu 600 de cai, plus 800 Nm pe ambele punti. Daca mai trebuia cumva precizat.

Rezultatul? Cu pedala de acceleratie la podea, noul Audi RS7 Sportback promite sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.6 secunde, de la 0 la 200 de kilometri pe ora in doar 12 secunde si pana la o viteza maxima de 250, 280 sau chiar 305 kilometri pe ora.

Insuficient, daca este sa dam crezare proprietarului acestui exemplar din Polonia, care a optat pentru modificarea cap - coada a motorului V8 de patru litri, cu doua turbine si un sistem micro-hibrid. Pe 48 de volti.

Trecut prin mainile companiei de tuning Power Division, impresionantul Audi RS7 Sportback porneste acum pe urmele proaspat (re)lansatului BMW M5 F90 alaturi de 1.050 de cai si 1.200 Nm. Valori demne de un Bugatti Veyron, fara niciun fel de gluma sau exagerare; ba dimpotriva.

Demn de un Bugatti Veyron este si timpul caracteristic acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora: 2.48 secunde. Si mai fabulos este insa sprintul de la 200 la 250 de kilometri pe ora: aproximativ 3.95 secunde.

Exceptand performantele mentionate anterior, acelasi Audi RS7 Sportback cu 1.050 de cai sub capota, din Polonia, se mai poate lauda si cu cateva elemente grafice, de culoare neagra, la nivelul caroseriei cu cinci usi in dotare. Plus un sunet memorabil al evacuarii cu patru tobe de esapament.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2021