Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 1.260 de cai sub capota si face suta in numai 2.35 secunde

Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 1.260 de cai sub capota si face suta in numai 2.35 secunde
  • Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 1.260 de cai sub capota si face suta in numai 2.35 secunde
Distribuie pe Facebook

Echipat cu o unitate V8 TFSI de 4.0 litri, respectivul vehicul se mai poate lauda, printre altele, si cu un cuplu de 1.344 Nm. Plus o acceleratie de la 100 la 200 de kilometri pe ora intr-un interval de doar 3.87 secunde.

Dezvaluit, in premiera mondiala, acum mai bine de sase ani, inca de la sfarsitul toamnei lui 2017, cel mai recent Audi A7 Sportback din istorie isi intampina clientii - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse la dispozitia cumparatorilor facandu-si loc, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, si o varianta de performanta RS7 - cu motor biturbo in opt cilindri, cu capacitatea de 3.996 de centimetri cubi, pe benzina, in dotare.

Oferit alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte, dar si de celebra tractiune integrala quattro, impresionantul produs al companiei cu patru inele isi propune sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 km/h in exact 3.6 secunde - acul vitezometrului continuandu-si mai apoi incursiunea, complent nestingherit, pana la o viteza de top de 250 de kilometri pe ora. Limitata electronic - inutil de adaugat.

Acelasi Audi RS7 Sportback reprezinta - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, si subiectul principal al materialului nostru, respectivul vehicul primind, de curand, un tuning sinonim cu o putere totala de 1.260 CP. Purtand semnatura celor de la Power Division, extremul pachet pluseaza cu 1.344 de Newton-Metri, de unde si un 0 - 100 km/h intr-un timp rar intalnit printre masinile din ziua de astazi, de 2.81 secunde, dupa cum precizam la inceputul materialului nostru.

Sprintul de la 100 la 200 de kilometri pe ora dureaza - cu acceleratia la podea, 5.41 secunde, pe cand viteza de top nu ramane, pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa. Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o folie speciala si - important de mentionat, un pachet aerodinamic de la Maxton Design, compus din prelungiri proeminente pentru spoilerul fata, pragurile laterale, difuzorul spate.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Decembrie 2023