Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 1010 cai sub capota si face suta in doar 2.68 secunde

Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 1010 cai sub capota si face suta in doar 2.68 secunde
  • Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 1010 cai sub capota si face suta in doar 2.68 secunde
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o viteza maxima demna de-un Ferrari ori Lamborghini: peste 330 de kilometri pe ora.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de patru ani, actualul A7 se vinde - zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de compania Audi la dispozitia cumparatorilor se numara - inutil de mentionat, si o varianta RS7, oferita alaturi de un V8 biturbo.

Comercializata si pe piata din Romania - la preturi care pornesc de la peste 132.000 de euro, impresionanta masina cu motor electrificat de 4.0 litri si 600 de cai se mai poate lauda, daca mai trebuia cumva precizat, si cu un sprint de la 0 la 100 km/h in 3.6 secunde, plus o viteza maxima de 305 kilometri pe ora.

Insuficient, si-a spus - in sinea sa, proprietarul unui RS7 din Germania, respectivul posesor optand, drept urmare, pentru un Stage 5 semnat de o companie pe nume BTM Turbo. In urma tratamentului suferit, propulsorul TFSI livreaza acum ambelor punti circa 1010 cai - aparent.

Asa se face ca autoturismul produs de curand - in 2022, reuseste sa faca suta, mai nou, intr-un timp demn de un Bugatti, de numai 2.68 secunde, seria vestilor bune continuand cu o viteza maxima de peste 330 de kilometri pe ora, plus noi jante din aliaj, care beneficiaza de un diametru de 22 de inch.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2022