Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 630 de cai sub capota si face suta in doar 2.9 secunde

Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 630 de cai sub capota si face suta in doar 2.9 secunde
  • Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 630 de cai sub capota si face suta in doar 2.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului depaseste pragul celor 330 de kilometri pe ora. Suna bine, nu-i asa?

Se remarca numaidecat prin caroseria finisata intr-o nuanta superba de verde, insa nici spoilerele agresiv stilizate, condimentate cu prize supradimensionate, respectiv un difuzor urias de aer, nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic.

Meniul caracteristic departamentului exterior continua, printre altele, cu o pereche de praguri proeminente, plus un set de jante cu diametrul de 19 inch, pe cand lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv un rollbar masiv, de culoare rosie. Nu lipsesc din cabina, ce este drept, nici scaunele incalzite.

Purtand semnatura specialistilor de la BTM Turbo, urmatorul Audi TT-RS ofera sub capota, in compartimentul motor, o unitate cu cinci cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri, modificata pentru a livra persoanei de la volan o putere de circa 650 CP. De unde si un sprint 0-100 km/h in numai 2.9 secunde.

De asemenea, multumita noii turbine, injectoarelor cu debit marit, intercooler-ului custom, dar si admisiei din carbon, acul vitezometrului depaseste acum, cu pedala de acceleratie la podea, pragul celor 330 de kilometri pe ora. Repriza 100-200 km/h dureaza 6.0 secunde, in cazul in care te intrebai cumva.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Martie 2023