Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 646 de cai sub capota si face suta in doar 2.85 secunde

Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 646 de cai sub capota si face suta in doar 2.85 secunde
  • Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 646 de cai sub capota si face suta in doar 2.85 secunde
Distribuie pe Facebook

Impresionantul sedan cu alura de coupe al marcii din Ingolstadt se mai poate lauda - totodata, si cu o viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora. Daca mai trebuia cumva precizat.

Prezentat publicului larg in urma cu (mai bine de-)un an si jumatate, inca de la finalul iernii lui 2020, primul RS e-tron GT din istorie stie - cu siguranta - cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, masina fabricata de Audi pe aceeasi arhitectura precum actualul Porsche Taycan se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insa nici aripile laterale proeminente, si nici jantele din aliaj de dimensiuni generoase nu vor intocmai neobservate - dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Disponibil la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la aproximativ 150.000 de euro, potrivit configuratorului local, spectaculosul automobil german isi va intampina clientii si cumparatorii cu dare de mana - oarecum inutil de adaugat - inclusiv in compania unor faruri cu matrice de LED-uri. Cu lista atractiilor principale cuprinzand - mai mult sau mai putin surprinzator, si o suspensie adaptiva pe aer, si o tapiterie din piele sintetica, cu insertii de microfibra, instrumente de bord digitale si configurabile, un display central cu diagonala de 10.1 inch, instalatie audio marca Bang & Olufsen, in 16 difuzoare, climatizare automata etc.

Uluitorul RS e-tron GT reprezinta - presupunand ca mai era necesara o asemenea mentiune - si subiectul acestui material, urmatorul exemplar al vehiculului cu doua motoare electrice si 646 de cai din oferta producatorului cunoscut la nivelul intregii lumi sub numele de Audi plusand cu un pachet aerodinamic de la Maxton Design si jante cu diametrul de 22 de inch, semnate Turismo Wheels. Din meniu nu lipseste insa nici folia cu finisare mata - insotita de unele elemente si detalii lucioase pentru un contrast extrem de interesant.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 August 2022