Bavarezii l-au creionat cu eleganta in minte, japonezii l-au facut sa arate asa

Bavarezii l-au creionat cu eleganta in minte, japonezii l-au facut sa arate asa
  • Cel mai nou pachet de tuning pentru actualul BMW Seria 7 vine din Japonia
  • Tratamentul Black Bison cuprinde cateva detalii extrem de controversate
  • Compania Wald International ofera inclusiv un set de jante din aliaj pline
Distribuie pe Facebook

El e noul BMW Seria 7 Black Bison, probabil singurul automobil de lux din lume capabil sa iasa in evidenta indiferent de circumstante.

Compania Wald International si meniul Black Bison sunt ultimele nume care se alatura pe lista optiunilor de tuning pentru cea mai recenta generatie a limuzinei BMW Seria 7, dezvelita oficila in vara anului 2015.

Nu vor fi insa cel mai probabil si cele mai cautate optiuni, modificarile propuse de celebrul atelier din Tara Soarelui Rasare indepartand automobilul bavarez de caracteristicile sale originale - luxul, eleganta si rafinamentul.

Dupa cum putem observa si in fotografiile date publicitatii de catre oficialii Wald International, reteta Black Bison debuteaza cu mai multe fante de aer la nivelul partii frontale, unele pe bune, altele... nici pe departe.

Exceptand prizele de forme si dimensiuni diferite, cea mai recenta generatie a limuzinei BMW Seria 7 s-a ales la nivelul spoilerului fata si un set suplimentar de lumini de zi cu tehnologie LED, plus o prelungire inferioara.

In partea din spate a caroseriei bavareze, celebra companie de tuning din Tara Soarelui Rasare propune un spoiler nou-nout, a carei principala "atractie" consta in difuzorul despartit de un stop de ceata a la Formula 1.

Pachetul exterior anuntat de Wald International la sfarsitul acestei saptamani se incheie cu o pereche de praguri laterale proeminente care, asa cum putem vedea si imagini de mai jos, fac legatura intre jante din aliaj "pline".

La momentul de fata nu exista niciun fel de informatie cu privire la pretul care trebuie platit de posesorii celei mai recente generatii a limuzinei BMW Seria 7 pentru celebrul tratament Black Bison al japonezilor

BMW Seria 7 Black Bison

BMW Seria 7 Black Bison

Distribuie pe Facebook
mai multe