BMW M5 F10 & G-Power - Primul contact direct

BMW M5 F10 & G-Power - Primul contact direct
Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noul BMW M5 se bucura de mai toate ingredientele necesare unui automobil sinonim cu perfectiunea. Mai exact, modelul bavarez nu doar ca beneficiaza de indeajuns de multa putere, ci pune la dispozitia proprietarilor sai si un interior extrem de confortabil sau, de ce nu, un portbagaj destul de incapator. Desigur, asta nu inseamna neaparat ca aceste mici detalii aveau sa scape proaspat-lansatul BMW M5 F10 de tratamentul G-Power.
Distribuie pe Facebook

Conform celebrei companii germane de tuning, ce-si are sediul in Autenzell, ultima generatie a super-sedanului bavarez se bucura la acest moment de un banal Stage 1. Intr-o alta ordine de idei, valorile maxime dezvoltate de motorul V8 twin-turbo de 4.4 litri nu au crescut decat cu 80 CP si 100 Nm, ajungand astfel la un total de 640 cai putere si 780 Newton-Metri. In plus, pentru a se asigura ca stoarce si ultima picatura de performanta, specialistii G-Power au inlaturat limitatorul de viteza, noul BMW M5 promitand acum o incursiune care depaseste pragul celor 310 km/h.

Pana la finalizarea urmatorului nivel de nebunie servit de compania germana de tuning, posesorii super-sedanului din Munchen sunt invitati sa opteze si pentru un alt gen de modificari, precum sistem de evacuare cu patru tobe de esapament si sunet asurzitor, jante forjate pe 21 inci incaltate cu pneuri Michelin si, nu in ultimul rand, sistem de franare dotat cu discuri ceramice uriase, de 400 milimetri.

BMW M5 F10 & G-Power - Primul contact direct

Distribuie pe Facebook
mai multe