BMW-ul care umileste un Ferrari in linie dreapta. Are motor de Toyota Supra si e de vanzare

  • Un BMW E34 cu motor de Toyota Supra e de vanzare acum in Olanda
  • Automobilul bavarez ascunde sub capota o herghelie de 750 CP
  • Nota de plata a exemplarului cu pricina se ridica la 20.000 euro
Distribuie pe Facebook

Un banal 530i in acte, acest BMW Seria 5 de generatie a treia ascunde sub capota o herghelie formata din 750 de cai putere.

In afara farurilor cu tenta galbena si a jantelor imprumutate de la E39, acest BMW Seria 5 de la sfarsitul anilor '80 nu este cu nimic mai special decat celelalte exemplare iesite de pe portile fabricii bavareze acum trei decenii.

Avem, intr-adevar, si un logo cu M5 la nivelul capotei portbagajului, drept pentru care tinem sa ne facem bine intelesi inca de la bun inceput: automobilul din urmatoarele imagini, scos de curand la vanzare, este doar un 530i.

BMW E34 cu motor de Supra

BMW E34 cu motor de Supra

Vorbim, cel mai probabil, despre singurul BMW 530i din lume echipat cu celebra motorizare 2JZ montata de Toyota pe legendara Supra, cu mentiunea ca unitatea din cazul de fata a fost modificata pentru o putere maxima de 750 CP.

Din pacate, despre modul in care se descurca acum masina bavareze cu transmisie manuala in cinci rapoarte si tractiune spate nu exista niciun fel de informatie, insa am putea avea de-a face cu un soi de Ferrari & Lamborghini killer.

Unul care pare destul de confortabil daca luam in considerare dotarile de la interior, printre echipamentele oferite de acest E34 din anul 1988 numarandu-se si tapiteria din piele sau scaunele, plus trapa cu actionare electrica.

Revenind la partea in care discutam despre motorul 2JZ modificat pentru o putere maxima de 750 CP, respectivul tratament este principalul motiv pentru pretul de vanzare al automobilului din imagini: aproximativ 20.000 de euro.

BMW E34 cu motor de Supra

BMW E34 cu motor de Supra

BMW E34 cu motor de Supra

BMW E34 cu motor de Supra

BMW E34 cu motor de Supra

BMW E34 cu motor de Supra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze BMW E34 cu motor de Supra
mai multe