BMW-ul pe steroizi vine din Aichach, Germania. Motorul V8 dezvolta acum 900 CP si 1050 Nm

BMW-ul pe steroizi vine din Aichach, Germania. Motorul V8 dezvolta acum 900 CP si 1050 Nm
  • BMW-ul pe steroizi vine din Aichach, Germania
  • Motorul V8 dezvolta acum 900 CP si 1050 Nm
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la 340 de kilometri pe ora.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape doi ani, primul BMW M8 ocupa un loc fruntas in topul celor mai capabile vehicule de pe planeta. Multumita unui V8 cu doua turbine si pana la 625 de cai livrati ambelor punti, respectivul model necesita doar 3.2 secunde pentru a rezolva problema sprintului 0 - 100 de kilometri pe ora.

Exista insa loc si de mai bine, nemtii de la G-Power schimband complet fata fisei cu specificatii tehnice a coupe-ului proiectat pentru a concura impotriva unor nume ca Bentley Continental GT.

BMW M8 de la G-Power

Denumit Hurricane RR, tratamentul destinat primului BMW M8 cuprinde inclusiv o noua pereche de turbine, plus interne forjate, printre multe altele. Scurt, dar direct la subiect, modificarile primite de respectivul model se traduc printr-o crestere a valorilor maxime pana la 900 CP si 1050 Nm, daca mai trebuia inca o data precizat.

O serie de imbunatatiri vizeaza si transmisia automata asociata unitatii de 4.4 litri, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze acum mai putin de 3.0 secunde.

In timp ce repriza 0 - 100 de kilometri pe ora nu reprezinta decat un mare mister, viteza de top face parte din seria cunoscutelor. Cu pedala de acceleratia la podea, noul G-Power Hurricane RR promite sa impinga acul vitezometrului pana la 340 de kilometri pe ora, performanta limitata, aparent, doar de anvelopele din dotare...

Lista schimbarilor operate in cazul de fata continua cu o folie exterioara de culoare portocalie, jante forjate cu diametrul de 21 de inch, o suspensie mai joasa, tapiterie din piele si alcantara etc.

BMW M8 de la G-Power

BMW M8 de la G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze BMW M8 de la G-Power
mai multe