Brabus modifica noul Mercedes GLA45, obtine performante demne de un 911

Brabus modifica noul Mercedes GLA45, obtine performante demne de un 911
  • Brabus vine cu un nou set de modificari pentru crossover-ul Mercedes GLA
  • Lista cu imbunatatiri vizeaza atat aspectul tehnic, cat si cel estetic
  • Versiunea de top GLA45 AMG se lauda acum cu un total de 400 CP si 500 Nm
Distribuie pe Facebook

400 cai putere, 500 Newton-Metri si 4.4 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h. Nu suna deloc rau pentru un crossover dotat cu motor in patru cilindri si capacitate de doi litri, nu-i asa?

Pentru cei care au pus mana pe un exemplar al noului Mercedes GLA, industria tuningului ofera deja numeroase imbunatatiri de ordin tehnic si estetic, printre companiile ce s-au incumetat sa ia la modificat crossover-ul din Stuttgart numarandu-se inclusiv specialistii Brabus.

Specialisti care, dupa ce la sfarsitul lunii mai au anuntat o serie de accesorii subtile destinate atat aspectului exterior, cat si celui interior, revin acum si cu mai multe upgrade-uri, cele mai importante dintre acestea fiindu-i dedicate versiunii de top GLA45 AMG.

Astfel spus, pricinpala atractie o reprezinta cei 400 CP si 500 Nm obtinuti in urma optimizarii unitatii de control, tratamentul PowerXtra CGI B45 fiind sinonim, de asemenea, si cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 4.4 secunde, respectiv o viteza maxima de 270 km/h.

Mercedes GLA by Brabus - Galerie FotoMercedes GLA by Brabus - Galerie Foto

Mercedes GLA by Brabus - Galerie Foto

In cazul in care nu esti fericitul posesor al unui Mercedes GLA45 AMG, atunci afla ca nu ai motive de ingrijorare. Nu de alta, dar germanii de la Brabus nu au trecut cu vederea nici variantele GLA220 CDI sau GLA250, rezultatul final constand in cazurile de fata intr-un plus de 35 - 40 de cai putere.

Pentru cei interesati de valorile exacte, ei bine... avem 210 CP si 410 Nm in dreptul modelului turbodiesel, respectiv 245 CP si 385 Nm pentru cel pe benzina. In functie de alegerea facuta, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza fie in 8.0, fie in 6.7 secunde.

Iar asta nu e tot. In ton cu doza extra de performanta, crossover-ul producatorului de automobile din Stuttgart se poate lauda si cu un surplus considerabil de agresivitate vizuala, modificarile aduse spoilerelor fata si spate fiind cele mai elocvente indicii in acest sens.

Meniul exterior continua cu pragurile laterale proeminente, eleronul posterior supradimensionat si jantele Monoblock de pana la 21 inch, in timp ce aspectul interior poate fi personalizat cu tot felul de insertii, accente si ornamente, in functie de doleantele fiecarui client.

Mercedes GLA by Brabus - Galerie Foto

Mercedes GLA by Brabus - Galerie FotoMercedes GLA by Brabus - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (45) Poze Mercedes GLA by Brabus - Galerie Foto
mai multe