Tuning Mercedes: Carlsson 'retuseaza' noul GLA pentru un plus de sportivitate

Tuning Mercedes: Carlsson 'retuseaza' noul GLA pentru un plus de sportivitate
  • Carlsson modifica noul crossover Mercedes GLA
  • Tunerul german ofera modificari tehnice si estetice
  • Clientii pot opta si pentru un plus de putere
Distribuie pe Facebook

Oficialii Carlsson pornesc pe urmele rivalilor de la Brabus si anunta un pachet complet de tuning pentru noul crossover Mercedes GLA.

Rivalitatea dintre Carlsson si Brabus se muta intr-un cu totul alt segment, ambele mari companii ale Germaniei luptandu-se acum pentru a pune mana pe clientii modelului Mercedes GLA.

Asemeni rivalilor din Bottrop, care au modificat in premiera crossover-ul din Stuttgart, meniul pregatit de tunerul din Merzig include numeroase imbunatatiri tehnice si estetice, sinonime cu un plus vizibil de sportivitate.

Intr-o alta ordine de idei, cei care au pus mana pe un exemplar al noului Mercedes GLA pot apela la specialistii Carlsson pentru un kit aerodinamic agresiv stilizat, compus din prelungire pentru spoilerul fata si difuzor de aer pentru spoilerul spate.

Mercedes GLA by CarlssonMercedes GLA by Carlsson

Cei mai atenti la detalii nu vor trece cu vederea, de asemenea, nici insertiile de plasa proaspat aparute la nivelul grilei radiatorului, lista cu bunatati exterioare incheindu-se in cele din urma cu jantele din aliaj cu dimensiuni de pana la 21 inch.

La nivel de interior, clientii au la dispozitie o gama variata de materiale si culori, crossover-ul din Stuttgart alegandu-se in urma tratamentului suferit si cu pedalier din aluminiu, respectiv praguri iluminate cu logo-ul tunerului din Merzig.

In ton cu plusul vizibil de sportivitate intalnit la nivel de exterior, specialistii Carlsson s-au apucat si de inmultirea cailor putere regasiti in compartimentul motor, versiunea GLA200, spre exemplu, venind acum la pachet alaturi de 187 CP si 300 Nm.

Cu o optimizare a unitatii de control s-a 'trezit' si varianta Mercedes GLA250, valorile maxime crescand astfel cu 42 cai putere si 70 Newton-Metri. Sau, daca vrei, de la 211 CP si 350 Nm pana la un total de 253 CP si 420 Nm.

Mercedes GLA by Carlsson

Mercedes GLA by CarlssonMercedes GLA by Carlsson

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Mercedes GLA by Carlsson
mai multe