Brabus 'retuseaza' noul Mercedes C-Class T-Modell

Brabus 'retuseaza' noul Mercedes C-Class T-Modell
  • Brabus ia la modificat noul Mercedes C-Class T-Modell
  • Tunerul german ofera numeroase imbunatatiri estetice
  • Clientii pot opta si pentru cateva modificari tehnice
Distribuie pe Facebook

Un nou pachet aerodinamic, cateva imbunatatiri interioare si mai multe plusuri de putere, iar break-ul producatorului german de automobile este gata de parada. De (aproape) orice parada.

Clientii noului Mercedes C-Class T-Modell nu au nici un motiv sa fie dezamagiti de alegerea facuta. Break-ul producatorului german de automobile se poate lauda cu unul dintre cele mai reusite aspecte stilistice ale segmentului din care face parte, in timp ce gama de motorizari ofera - vorba aceea, de toate pentru toti.

Si totusi, in cazul in care exista chiar si un singur aspect care sa nu te multumeasca pe deplin, solutii pentru rezolvarea problemei tale ar trebui sa se regaseasca din plin. Nu de alta, dar industria tuningului pare sa fi facut o adevarata pasiune pentru cea din urma generatie a modelului de clasa medie din Stuttgart.

Mercedes C-Class T-Modell by BrabusMercedes C-Class T-Modell by Brabus

Mercedes C-Class T-Modell by Brabus

Cel mai nou pachet cu bunatati destinat Mercedes-ului C-Class T-Modell poarta semnatura specialistilor Brabus si propune, pentru inceput, numeroase imbunatatiri de ordin aerodinamic - printre care si o prelungire proeminenta pentru spoilerul fata sau un difuzor de aer pentru spoilerul spate.

Urmatoarele pe lista, jantele din aliaj cu dimensiuni cuprinse intre 18 si 20 de inch aduc un plus vizibil de sportivitate atunci cand sunt combinate cu suspensia mai joasa cu 30 de milimetri, pe cand meniul interior se limiteaza pentru moment la un vitezometru gradat pana la 340 km/h si o pereche de pedale din aluminiu.

Modificarile aduse departamentului vizual de specialistii Brabus sunt completate de cateva cresteri, posesorii celei din urma generatii a break-ului de clasa medie din Stuttgart avand la dispozitie, din acest punct de vedere, atat celebra resoftare a unitatii de control, cat si un sistem de evacuare cvadruplu.

In timp ce pretul schimbarilor operate in cadrul compartimentului motor lipsesc cu desavarsire din peisaj, cifrele si numerele rezultate in urma tratamentului cu pricina sunt mai mult decat omniprezente. Intr-o alta ordine de idei, avem un surplus de 21 CP si 50 Nm in dreptul versiunii C180, in timp ce varianta C200 vine acum cu extra 41 CP si 30 Nm.

35 CP si 50 Nm ii confera optiunea BRABUS ECO PowerXtra D3 modelului C220 BlueTEC - adica arhisuficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa coboare pana la 7.1 secunde, iar viteza maxima sa urce la 240 kilometri pe ora, in timp ce Mercedes-ul C250 BlueTEC T-Modell dispune, mai nou, de un total de 235 cai putere si 550 Newton-Metri.

Mercedes C-Class T-Modell by Brabus

Mercedes C-Class T-Modell by Brabus

Mercedes C-Class T-Modell by Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Mercedes C-Class T-Modell by Brabus
mai multe