Welcome To The Next Level: Brabus stoarce peste 600 CP din noul AMG V8 Biturbo

Welcome To The Next Level: Brabus stoarce peste 600 CP din noul AMG V8 Biturbo
Impatimitii chip tuning-ului si ai cresterilor de putere sunt rugati sa parcurga cu mare atentie randurile ce urmeaza. Brabus, faimosul tunerul din Bottrop ce transforma orice banal Mercedes intr-o prezenta unica, s-a intors si ne dezvaluie ce numere magice este in stare sa stoarca din noul-si-grozavul motor AMG V8 Biturbo de 5.5 litri.
Distribuie pe Facebook

In cazul in care nici macar pachetul AMG Performance nu-ti satisface setea de putere si te afli in cautarea mai multor km/h, legendara companie germana este gata sa te ispiteasca cu un pachetel botezat BRABUS B63 620 PowerXtra CGI. Asa cum o sugereaza si denumirea, fiecare Mercedes S sau CL63 AMG echipat cu grozavul AMG Performance Package va beneficia dupa tratamentul celor de la Brabus de prezenta a nu mai putin de 620 cai putere, acompaniati de un cuplu astronomic de 1.000 Nm - indeajuns pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa coboare pana la 4.3 secunde, in timp ce limita de viteza va urca pana la pragul celor 320 km/h.

Welcome To The Next Level: Brabus stoarce peste 600 P din noul AMG V8 Biturbo

Dar asta nu e tot. Te numeri printre cei care nu au optat pentru pachetul AMG Performance? Atunci ar fi cazul sa afli ca tunerul german este bucuros sa iti ofere pachetul BRABUS B63 - 584 PowerXtra CGI, ce aduce cu sine un plus de 40 cai putere. Important de specificat, ambele kituri de performanta sunt disponibile contra sumei 5.900 euro si includ optimizarea unitatii de control, plus aparitia unui intercooler water-to-air.

Welcome To The Next Level: Brabus stoarce peste 600 P din noul AMG V8 Biturbo

Vestile bune nu se opresc aici. De fapt, abia acum incep - in special pentru posesorii modelelor Mercedes S si CL500, echipate cu noul propulsor V8 biturbo de 4.6 litri. Pentru a se asigura ca cele Benz-uri nu duc lipsa de putere, germanii de la Brabus au dezvoltat pachetul BRABUS B50 - 520 PowerXtra CGI care, multumita optimizarii unitatii de control si instalarii unui nou intercooler, urca cifrele maxime ale motorului pana la 520 cai putere si 820 Nm. Rezultatul? Cele doua impresionante modele se lauda acum cu atingerea barierei celor 300 km/h, performante disponibile contra unui pret de 5.900 euro. In plus, pentru aceleasi Mercedes S si CL500, tunerul german ofera si pachetul BRABUS B50 - 490 PowerXtra CGI, ce se traduce prin cresterea valorilor motorului V8 biturbo pana la 490 cai putere si 780 Nm. Pretul? Aproximativ 4.900 euro!

Welcome To The Next Level: Brabus stoarce peste 600 P din noul AMG V8 Biturbo

Pentru cei care vor mai mult de atat, compania din Bottrop are in stock si alte bunatati, precum sistem de evacuare, limited-slip differential, kit aerodinamic - compus din prelungire pentru spoilerul fata, extensii pentru aripi, praguri laterale, difuzor spate si eleron pentru portbagaj, jante cu dimensiuni cuprinse intre 19 si 21 inci, plus numeroase accesorii pentru interior.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Brabus B63
mai multe