Ce Mercedes-AMG C63 sau BMW M4? Acest Audi RS5 cu jante Forgiato iti va potoli pofta de masini sport

Ce Mercedes-AMG C63 sau BMW M4? Acest Audi RS5 cu jante Forgiato iti va potoli pofta de masini sport
  • Acest RS5 a primit jante Forgiato
  • Miezul este finisat in negru mat
  • Caroseria este vopsita in gri mat
Distribuie pe Facebook

Un american si-a dat noul Audi RS5 pe mana specialistilor Forgiato, iar rezultatul in poti vedea in imaginile de mai jos. Sportiva germana a primit un nou set de jante care merg de minune cu nuanta gri mat de la exterior.

Fanii gamei RS de la Audi au fost putin dezamagiti cand au aflat ca modelele lor preferate au renuntat la unitatile V8 din dotare in favoarea unor agregate V6 twin-turbo de 2.9 litri. Intr-un final, acestia au fost convinsi de performantele deloc de neglijat ale acestei configuratii.

Audi RS5 cu jante Forgiato

Avem 450 de cai putere si 600 Nm cuplu, o transmisie automata Tiptronic cu opt trepte, celebra tractiune integrala Quattro, acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 3,9 secunde si o viteza maxima limitata electronic la 250 de km/h (sau 280 cu pachetul RS Dynamic).

Proprietarul acestui exemplar a vrut totusi sa-i dea noii sale masini putin mai multa atitudine, asa ca a apelat la specialistii Forgiato. Setul de jante potrivit s-a dovedit a fi Tec 2.5, cu miezul vopsit in negru mat si cu restul jantei finisat in nuanta Candy Red Apple. Combinatia negru-rosu nu da aproape niciodata gres, iar in acest caz merge de minune cu griul mat care imbraca caroseria.

Audi RS5 cu jante Forgiato

Daca insa vrei mai mult, piata tuning-ului este plina de oferte atractive. Spre exemplu, nemtii de la Manhart ofera un pachet complet, special dezvoltat pentru Audi RS5. Pe langa suspensia KW de tip coilover sau un sistem de evacuare din otel inoxidabil, ECU-ul masinii a fost resoftat, astfel ca acum puterea motorului a crescut la 500 de cai si 700 Nm cuplu.

Audi RS5 cu jante Forgiato

Partea buna este ca nici acest pachet nu modifica foarte mult caroseria masinii. Inafara de niste accente aurii si un set de jante negre Concept One, niciun detaliu estetic nu afecteaza caracterul sportiv cu care vine noul RS5 din fabrica.

Distribuie pe Facebook
mai multe